Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

CEU --> libsik

#794259 Spade Előzmény: #794244

kettőnk között az a különbség, h engem kiakaszt ha bárki lenyúlja az mkb-t téged meg az akaszt ki ha soroson kívül bárki lenyulja azt. Ennyi

CEU --> libsik

#794245 Spade Előzmény: #794241

"a világ arra tart, hogy bárhol világban, ha van rá affinitásod e-learning keretében akár stanfordi diplomát is szerezhetsz .."

jajaja, sőt élettapasztalatra is kapsz diplomát, sőt phd-t is. És

persze a neten e-learning keretében tudsz boncolni, meg szélcsatornás

méréseket végezni és persze reaktor fizikát is mérhetsz na meg

megszereled a robotot, csak h ne legyünk már sügérek. És a cern méréseket is pikk pakk megcsinálod e-learningben, mi a fasznak az a bazi nagy valani ott svájban, mikor elég lenne ehhez egy postafiókban egy szerver

CEU --> libsik

#794244 tozsdenyul Előzmény: #794239

én tudom, mi az egyetem, csak rajtad csodálkozom folyamatosan, ma már ibiza szintjére mentél le a marhaságokkal

Hiába, a kognitív disszonancia erös szer :)

Mondom, hogy perfekt alany vagy te is kádárhoz, hiába van több diplomád, mint a fórum makijának

Ja, válasz vagy magyarázat továbbra sem jött töled, hogy mitöl lesz jobb nekünk, ha a ceu usában is tart campust, de megszoktam, tudom, hogy nem is fog jönni :)

CEU --> libsik

#794243 tozsdenyul Előzmény: #794228

Az eredetiségért piros pont a makimajomnak :)

Plusz egy banán ráadásnak, megelölegezem a következö nagyon okos hozzászólásod miatt :)

Figyu, nekem tényleg fáj, amilyen hülyék vagytok, de nem is én vagyok a célközönsége vityának, hanem ti.

Szarok rá, hogy soros milyen, nem szoptam be, hogy jóságos, csak azt mondtam, hogy amiket felvetettetek problémákat a Ceu-val kapcsolatban, azt egyet sem old meg a törvény - mert nem is ez a célja (jogászoktól elvárható, hogy olyat hoznak, ami a célnak megfelel)

Vitya, izé Kádár célja elérve, a nép benyalta ezt is, mint minden egyebet

A makisereg fel is mondja a leckét -anélkül, hogy a fenti apróságon elgondolkodna, hogy esetleg hülyébe nézik.

"fúj soros" "otp" "forint"

És tözsdefórumon...

Szerk.

Látom, érkezett is néhány válasz a tözsdei okosságra :)

CEU --> libsik

#794241 Koffein Előzmény: #794239

Lassan egy szerver fogja adni diplomát :-P na jó ez most egy picit erős, de erre halad a világ ... Miközben a ceu ellen megy a hablaty, a szélmalom harc, a világ arra tart, hogy bárhol világban, ha van rá affinitásod e-learning keretében akár stanfordi diplomát is szerezhetsz ... ba+ nem hiszem el, hogy a 21ik században, az oktatás támáról, ennyire sügér módjára gondolkodnak az emberek... :D

CEU --> libsik

#794240 Koffein Előzmény: #794237

A Buffi bá, mert ő nem shortol, meg még mindig ott lakik, ahol született, meg csak iparágakat vásárol fel, majd a deal után felemeli az előállított termék árát, hogy mielőbb visszajöjjön a zár ... jaaa nix zárcsökkentés, így már ő sem... :o)))

CEU --> libsik

#794239 Spade Előzmény: #794196

"nem válaszoltál, hogy mitöl jobb, ha van tényleges egyetem otthon

ja h neked az a problémád h nem tudod h mi az h egyetem ? Sok definíciót láttam már de olyat nem h az lehet egy postafiók is. Mondjuk ott tényleg olcsó és helytakarékos az oktatás és az ökológiai lábnyoma is jó kicsi. Jó a szered

a civil tv-t tényleg nem olvastam mert még nincs, üveggömböm meg nincs mint neked

CEU --> libsik

#794238 Láma Előzmény: #794228

"(egyik komoly összeggel fáj nekem.lóg az öreg takony egy lakás árával...sok ember pénzét teljesen elvette ezzel)"

Nekem minden tranzakció előtt felugrik egy ablak, ami figyelmeztet, hogy saját felelősségre kötöm az üzletet. Ez állítólag kötelező. Ha neked nem jelenik meg ez a jogi nyilatkozat, pereld a felületet biztosító szolgáltatódat a lakásod áráért. Hisz hagyták, hogy a tájékozatlan ügyfelük felelőtlenül nyomogassa a gombokat.

Neked nem szólt még senki, hogy a tőzsde arra megy, amerre a nagyobb erő akarja?

CEU --> libsik

#794228 Ibiza Előzmény: #794197

simán beszopod a jóságos adakozó soros mítoszát..és természetesen minden támadás alaptalan ezzel a szegény párával kapcsolatosan... ő neeem olyan családból származik aki rosszat akarna..csak a sok csúúnya és irígy ember báncsa..

Én már felsoroltam azt sokkal korábban amit a zorbán.. 2 OTP támadás (egyik komoly összeggel fáj nekem.lóg az öreg takony egy lakás árával...sok ember pénzét teljesen elvette ezzel) és ott volt a Forint elleni támadás.. akkor most jószándékú vagy sem..

soros népe hej..

újságírók usa vs libsi sajtó

#794216 Koffein Előzmény: #794189

Jaaaj te, ezt simán meglehet oldani, egy szabály módosítás Kövér Lacitól, oszt itt is öltönybe fog a libsi média kérdéseket feltenni. Oszt honnan tudod, hogy nem az m1től ülnek az első sorba? :)

CEU --> libsik

#794197 tozsdenyul Előzmény: #794190

úgy látom, a civil törvényt se olvastad el. A kijátszáshoz se táska, se pénzmosási tv nem kell.

Megjegyzem, a soros pénzek ma is átláthatóak.

Mindent benyalsz, amit viktor (putyin) eléd rak, kritikus gondolkodás ellenpróbáján nem esnek át. Vicces, hogy sorosról minden rosszat feltételezel indulásból, viktornál a maszatot feltételezni is képtelennek látszol.

Kádár jó, soros rossz, már Kádár is megmondta :)

Kádár népe :)

CEU --> libsik

#794196 tozsdenyul Előzmény: #794187

nem válaszoltál, hogy mitöl jobb, ha van tényleges egyetem otthon

Az államközivel meg kitörölheted, azzal majd mit kényszerítesz ki a ceu-ra? Hogy tilos a genderszak?

"legalább is a szerződés erejéig" írod...tehát kitörölheted vele :)

De ügyesen benyelted már n-edszer, amivel viktor vakít, csak hát neked nem Mari néni szintjét kellene megcéloznod...

Szerk.: néhány apróság még: államközi nem, de nemzetközi szerzödés eddig is volt Ceu-nál

Egy sor dolog megváltoztatására, betartására kötelezték eddig is a Ceu-t, mégse kellett hozzá államközi, hanem a magyar tv-k alapján tették

Az ISIS-t vagy bosnyák egyetemet a régi tv-k alapján is el lehetett utasítani, ahhoz sem kell semmi államközi szerződés

De kb a leglényegesebb: ahhoz, hogy az isist és a bosnyákokat szabályozzák, nem kell (jogászkormánynak) olyan tv-t hoznia, ami a Ceu -t ellehetetleníti és az egész világot felprovokálja ellenünk, és ahhoz ragaszkodni is és beleállni

Tényleg csodálkozom rajtad, hogy ha viktorrol van szó, sosem gondolkozol el hogy mégis mi a mögöttes ok? miért? Kinek az érdeke? hanem azonnal elfogadod a felkínált politikusi magyarázatot...

Banyaiz-t meg bezzeg csesztetitek :)

CEU --> libsik

#794195 banyaiz Előzmény: #794190

Nehéznek nehéz és abba az irányba megy a szabályozás, hogy egyre nehezebb legyen pénzmosás, bezárni a kiskapukat a világban. De ha az lenne a nagy célja egy Sorosnak pl, hogy ilyen műveleteket végezzen álcázza magát akkor azért valamit tudna tenni vsz az ügy érdekében. :) De gondolom nem ez a nagy ambíciója , hogy túljárjon a magyar kormány eszén és olyan civilszervezete legyen akinél nem mutatható ki a pénze. :)

Nem is ez a lényeg vsz semmi gond nincs azzal, hogy legyen átlátható milyen külföldi pénzek jönnek civilszervezetekhez vagy bárhová. A gond azzal a fajta bélyegzéssel van amit Ibizának mondtam.

Azzal, hogy ezt felhasználni arra, hogy egy-egy szervezetet a közvélemény előtt lejáratni , vagy megpróbálni lejáratni . Nem egy vita alakul ki, hogy jön egy civil, vagy álcivil brigád aki állít valamit, és erre jön egy válasz a kormánytól érvek ellenérvek. Hanem a bélyegzés. Teljesen mindegy mit mond mert külföldi és ráadásul Soros. Az már mellékes, hogy esetleg amit mond az valós probléma. Ez a baj ezzel vsz .

Maga a törvényalkotási folyamat, és pl Viktor brüsszeli beszéde is amit ott is Sorozott meg migránsozott stb erre utal. Ki támadná ezt a törvényt ha nincsenek ezek a bélyegzős sztorik körülötte? Senki az ég világon vsz. Aztán úgy csinál mintha nem értené miért támadják mert ez jogilag megáll akkor mi a baj.

CEU ügyben dettó. Nem azzal van a baj vsz, hogy akkor adhat ki usa diplomát is ha ott is van egyeteme. Hanem az egész ügymenettel, a Sorosegyetemezéstől már a migránsok is belekeveredtek oda is, csúsztatások, egyeztetés nélküli törvényalkotás 2 nap alatt stb. Itt is a bélyegzés megy. Egy közoktatási intézmény kapcsán.

Tipikusan az a helyzet mint már számtalanszor mondjuk dev hiteleknél, senki nem vitatta azt, hogy kell egy közös megoldás, közös teherviselés , és valahogy ki kell hozni ebből a néptömeget "megmenteni". Na de az a bélyegzése a bankoknak és mindez elhúzva a végtelenségig ami ment. Most már nem gonoszak a bankok mióta Mészáros is beszállt , meg Matolcsy rokonság?:) Most már nem is kérnek kamatot a hitelekért? Egy gonosz bankozást nem hallok, micsoda meglepetés. :)

A civilszervezetnél is amint csak CÖF lesz az összes "civilszervezet" mindjárt minden szuper még az se lesz érdekes , hogy 20 millió forintból hogyan plakátoltak ki 1 mrd Ft reklámot lásd pénzmosás elleni törvények. :) Erre megy ki a játék.

CEU --> libsik

#794194 banyaiz Előzmény: #794192

Persze, hogy tényadat , de a bélyegzés lényege az, hogyha külföldi akkor valami csúnyát hozzákötni, ha nagyon ugrál kellemetlen ügyekben. Ha szót emel bármilyen kényes ügyben.

Mit tudom én mondjuk felvonul egy civilszervezet, hogy korrupció, vagy demokráciadeficit bármi egyéb akkor Soros bérencei aki mint tudjuk migránsokkal akar minket elárasztani . Ez a bélyegzés. :) Ez már nem tény hanem hozzákötni egy fogalmat, jelzőt negatív hangulatot elég ködös logika alapján. Külföldi =Soros= migráns = halál. :) Ez a bélyegzés.

Ezt nyomatják. Indoka ennek pedig az Mo-n ki támogat még komoly pénzekkel olyan szervezeteket amik pl szót emelnek egy egy kritikus ügyben? Mikor mondjuk egy Simicska az összes közbeszerzésből kizárva amióta nem családtag? Akkor ki az aki mint mondjuk nagyvállakozó komoly pénzt adna egy olyan szervezetnek aki bírálni meri mondjuk a kormányt? Megteheti, csak lehet, hogy többet nem nyer egy pályázaton se. :)

Viszont külföldről mondjuk egy Norvég Alapot nehéz sakkban tartani a közbeszerzésekkel mondjuk. :) De mint eszköz ott van, hogy meg lehet bélyegezni, bélyeg igaz vagy sem az mellékes.

Ez vastagon benne van a sztoriban vsz.

Amit még kérdeztél , hogy egyszerűek stb. A felszínen persze, de azért nagyon is észre lehet venni milyen tudatos stratégia mentén mennek egy irányba, ami elég érdekes irány. A piszkos anyagiakban meg főként tudatosnak tűnnek . Ezek a felszínen egyszerű dolgok is fel vannak építve logikailag. Ellenségképek stb, nagyon primitíven van kivitelezve, de nem véletlenül. Működött is sokszor. Persze ha valaki egy összetett mondatot tud értelmezni fennakad esetleg rajta, de ettől még működhet.

CEU --> libsik

#794193 Ibiza Előzmény: #794190

nem beszélve arról illegális.. hiszen egy összeg felett be kell jelenteni ha belép a zseton az országba..ez a világ minden országában így van..erre találták ki és a zsidók is használják a havalát.. valamint a nem objektív értéket..pl gyémánt..nyersgyémánt mozgatása.. nyakig benne vannak..legnagyobb pénzmosók..

tudják használni a fekete pénzt..tanárok 10ezerért elmennek és zsebbe kapják a 100at..vagy a kiadványokat megcsinálják 20ezerért..és zsebbe a 2k.

CEU --> libsik

#794192 Ibiza Előzmény: #794188

"..háttérben pedig vmi olyasmi lehet vsz még mint szándék, hogy ezeket a civil szervezeteket megbélyegezni valahogy azzal, hogy külföldről kap pénzt."

ez egy tényadat.. milyen bélyegzés..vagy igen vagy nem..tök egyszerű

CEU --> libsik

#794191 Ibiza Előzmény: #794187

ráadásul most olvasom nem is kell feltüntetni a támogatókat..csupán kétfelé kell szedni a támogatást.. bel- vagy külföldi.. ha a külföldi a több akkor nem Mo-inak minősül..

Nem tudom miért kell visszakozni.. mindenkinél legyenek a bevételi források taxatíve felsorolva..nem a 7 millió felettiek..hanem mindegyik..

CEU --> libsik

#794190 Spade Előzmény: #794188

te pontosan tudod h a pénzmosási tv-ek miatt nagyon nehéz Mo-ra származtatni és mo finanszírozássá változtatni a soros vagy orosz pénzt. A táska pénz persze megoldás, de akkorpont egy táska pénzzel lesz többjük a szervezeteknek mint amit tudnak igazolni. És persze mindent ki lerhet játszani, de a pézmosásért csúnya nagy büntit lehet behúzni a végén