Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

matgab részvényei

HUF

#795050 matgab Előzmény: #795028

hogy ez a tetves UA és Teva , hogy nem tud soha egyszer normális emelkedő pályára állni??

HUF

#794978 matgab Előzmény: #794936

4IG vétel.

Bazzeg az Electronic Arts-ot , a Tmobile US-t és az Activision-t is nézegetem, nézegetem és nem vettem (kivéve Acti-t, de azt meg prematuráltan eladtam) és ezek meg csak emelkednek emelkednek emelkednek...

HUF

#794922 matgab Előzmény: #794895

nagyon mennek a részvények...

De valahogy ott van bennem a félsz, úgyhogy nagy a kísértés, hogy visszavegyem őket, de majd inkább augusztusban. Addig meg ami van (beragadtak) hátha helyrejönnek, akkor annak örülök. Ha meg mégis elkezd esni minden, akkor annak fogok örülni, hogy nagyrészt kiszálltam...

És annak is örülök, hogy jön a nyár. Ha minden szépen emelkedik, akkor majd nyár után szépen visszalépegetek és aztán jöhet a vörös október a fekete péntekeivel...:-)

HUF

#794151 matgab Előzmény: #794086

"Fellélegeztek az Under Armour befektetői azt követően, hogy a vállalat a vártnál jóval kisebb veszteséggel zárta az első negyedévet. A cég egy részvényre jutó vesztesége végül 1 cent lett, míg az elemzői konszenzus -4 centet várt. A bevételek is valamelyest jobban alakultak a vártnál, főleg az Egyesült Államokon kívül, ahol 50 százalék feletti volt a bővülés. Nyitás előtt 10 százalék feletti pluszban is volt a részvény."

Na végre bammeg! :-)

Még jó , hogy nem adtam el tegnap...! :-)

Amúgy én vártam hogy a CFO változás után javulni fognak az eredmények. Vagy azért mert az előző CFO rossz volt és utána jobb lett, vagy azért ment el a CFO mert nem akart könyveket hamisítani és az utódja bevállalta... :-)

Másik ilyen cég a TEVA, de mivel ott nemcsak a CFO , hanem a CEO is elment, azért az egy kicsit bonyolultabb dolog lehet, ott nem merem növelni a kitettségem...

HUF

#793956 matgab Előzmény: #793954

kereskedési stratégiám a következő lesz:

Várni amíg Trump bejelenti az adócsökkentést. Akkor a bejelentés utáni kilövésben eladni mindent amit lehet és kivárni a nyári esést miközben a tengerparton Hawaii-olok.

Ha már kiesték magukat a részvénypiacok (minimum 15-20%), akkor az első 10%-nyi korrekció után belekezdeni a tesztvásárlásokba...

Vessetek a mókusok elé, ha nem így tennék!

HUF

#793954 matgab Előzmény: #793928

cenx+9%... :-) Úgy látszik az elemzők által nem megmagyarázható 10%-os eső nap színtisztán csak faktorhatás volt... :-)

Na most azt kell majd kitalálni hol szálljon ki belőle az ember...

Alcoa-ról mi a véleményetek? Fel fogják vásárolni?

HUF

#793828 matgab Előzmény: #793823

egyedül a century Aluminium van érdemleges (+5,3%) pluszban.

Az lassan a 10% zuhanás után eléri a beker áramat...:-)