Regisztráció Elfelejtett jelszó

Rbbj D

DAX

#793994 Ricsi Előzmény: #793993

Szóval vagy innen, vagy kb 1%-al feljebbről várod a 11K-t? És ezt mennyi idő alatt gondolod elérni? A szokásos lefelé gyors tempóban, vagy le 2%, fel 3, le 4, fel 2, és így szép lassan?

DAX

#793993 Lenthor Előzmény: #793991

egyelőre kereskedjük le a rövidebb távot.

Nem dőlt el, hogy 12.500 környékéről indul el a 4. hullám le 11.000 környékére, vagy felviszik 12.643-ra a 161.8%-os fibo-ig és onnan korrekcióznak 11 ezerig.

DAX

#793986 Lenthor Előzmény: #793985

Sziasztok, jó reggelt!

Csak csendben kereskedem és türelmesen várom az emelkedést.

Nos, ma 12.525-12.550 -ig esetleg felmehet és onnan lemehetünk 12.295-12.300 környékére. Itt egy kis korrekció felfelé. Talán 80-100 pont(12.380-12.400) Majd irány le.

Minimális cél 12.200. De a 12.100-12.150 lenne a jó.

Ott lehet megint longot nyitni.

Ha véletlenül 12.550 fölé menne, akkor storno az elképzelés, mert akkor a 161.8%-os fibo-ra a 12.643-ra hajt. (ennek még most kisebb az esélye)

DAX

#793985 Daxofon Előzmény: #793894

Szia Lenthor

a mai napra mit gondolsz milyen mozgás lesz?

esetleg a közeli havi zárást is figyelembevéve...

DAX

#793973 Hathor Előzmény: #793947

csecsenek? Hol lattal olyat? Nekem semmi bajom itthon. Ki sem mozdulok a lakasbol. Tozsdehe mellett ki sem kell lepni a lakasbol. Latod forex szamlat is agybol fekve is nyithatok otthon :)

Csecsenek?!?! Hol?

DAX

#793943 Hathor Előzmény: #793940

Valójában én még Bux hatizom. 100-200konti kereskedéssel egész jól elvagyok. Tavalyi évem remek volt, egy januári veszteségem volt csak tavaly benne, de már februárban bőven plusszba hoztam, aztán szép év lett. Most elkezdett BUX is oldalazni, itt illikvid és nehezen kiszámítható, föl le rángatják, mint a többi indexet mostanában, most nem tudok kellő darabszámot átforgatni. Kicsit kisebb mennyiségeket kell felvennem, ma 29kontim volt nyitva.

Azért nézegetem a magyarokat, mert MT4ben nem kell devizát váltanom, lehet forintban is kereskednem ezen index és deviza, nyersanyag CFDkre. Nem akarok sem ezen az árfolyamon, sem más árfolyamon devizát váltani, mert forintban kell a pénz, ha ingatlant kell vennem hirtelen valami jó vételt, vagy éppen hazai kereskedésre kell pénz, vagy másra. Szóval deviza kockázatot nem akarok még futtatni mellette. Én hiszek a magyar sikerben és a forint erősödésben is. Ergo itt nem kell deviza, de 200ért sem kell dollár a mostani 285helyett. Nem izgat.

Így most XTB és Admiral Marketst nézem. Igaz mindkettő angol felügyelettel van, nem magyar hatósággal, de MNB ajánlással.

Szóval járom még az utat, ha már Randomban így alakult a CFD kereskedés.

Te melyik cégnél vagy? Tudsz adni egy linket? Milyen a kereskedési rendszer? MT4?

DAX

#793940 Ricsi Előzmény: #793936

És miért magyarban gondolkozol? Én, ahol vagyok, neten nyitottam számlát, német cég, német garanciával. Felhívtak video telefonon, bemutattam az irataimat, máris kész volt a számla. Már sokszor utaltam vissza, max 2 nap alatt ideér, de általában csak 1 nap.

DAX

#793936 Hathor Előzmény: #793934

Szerintem is. :)

Mindegy hagyjuk! Foglalkozzunk DAXszal.

Én is CFDztem rá RandomTraderben MT4es rendszerben. FXCM volt a szolgáltató, aki USAban bajba került, így visszahívta Random a pénzünket FXCMtől, megelőzve a csődjüket. Most azóta pálya szélére lettem állítva. Euro TBSZ számlán kereskedtem, és sehol máshol nem találtam eddig banki garanciás TBSZes számlás cfds kereskedést. Illetve talán Esrte, de ott Saxos árak vannak, ami brutál drága, nem daytradeknek való.

MT4es megbízható, nem ciprusi cégek után rohangálok most, de TBSZ nincs sehol. Ja Ersténél sincs. Igen ez a baj ott is. De banki garancia van, persze Saxo kereskedési rendszer mellett.

DAX

#793934 Ricsi Előzmény: #793931

Másutt nem olvaslak, de miért kellene? Te így látod, más meg úgy. Te nyersz, más veszít, vagy te vesztesz, más nyer. Megy szépen körbe-körbe a pénz, ahogy kell :))