DAX
Hathor Előzmény: #793940Valójában én még Bux hatizom. 100-200konti kereskedéssel egész jól elvagyok. Tavalyi évem remek volt, egy januári veszteségem volt csak tavaly benne, de már februárban bőven plusszba hoztam, aztán szép év lett. Most elkezdett BUX is oldalazni, itt illikvid és nehezen kiszámítható, föl le rángatják, mint a többi indexet mostanában, most nem tudok kellő darabszámot átforgatni. Kicsit kisebb mennyiségeket kell felvennem, ma 29kontim volt nyitva.
Azért nézegetem a magyarokat, mert MT4ben nem kell devizát váltanom, lehet forintban is kereskednem ezen index és deviza, nyersanyag CFDkre. Nem akarok sem ezen az árfolyamon, sem más árfolyamon devizát váltani, mert forintban kell a pénz, ha ingatlant kell vennem hirtelen valami jó vételt, vagy éppen hazai kereskedésre kell pénz, vagy másra. Szóval deviza kockázatot nem akarok még futtatni mellette. Én hiszek a magyar sikerben és a forint erősödésben is. Ergo itt nem kell deviza, de 200ért sem kell dollár a mostani 285helyett. Nem izgat.
Így most XTB és Admiral Marketst nézem. Igaz mindkettő angol felügyelettel van, nem magyar hatósággal, de MNB ajánlással.
Szóval járom még az utat, ha már Randomban így alakult a CFD kereskedés.
Te melyik cégnél vagy? Tudsz adni egy linket? Milyen a kereskedési rendszer? MT4?