Kicsit túlshortoltam magam, alig van longom, mehetnénk legalább 950 alá
Kicsit túlshortoltam magam, alig van longom, mehetnénk legalább 950 alá
Látod, ezért van bent nekem mindig egy nagyon alacsony vétel. Éjjel kijön valami hülyeség, tart 1-2 percig, és azalatt leszalad és felszalad. Ugye forgalom nincs, az a néhány broki, aki éjjel is szolgáltat árat, oda veri le, ahová nem szégyeli :)
Hát itt nem a megelőzés, a figyelmeztetés a cél, hanem költségvetési bevételt képez a tevékenység.
az asszonyék a Balaton mellé utaztak és a dugó miatt késésben voltunk. Nem mentünk gyorsan, de nem nagyon néztem a sebességmérőt. A rendőröket kitehették, mert kocsival ott csak a járdára tudtak volna állni.
Ez akkora mocsokság. Itt előre jelzik a traffit, és érdekesen helyezik ki. Mondjuk van egy falu, ott 50, utána 100, és azt mérik. Aki ott 100 fölött megy, az a faluban sem ment 50-el.
Aztán ha van traffi, előtte van még egy tábla, ráírva hogy "emlékezz", és a sebességhatár.
De elbújós rendőrt még errefelé nem láttam, persze lehet, a költségvetésbe sincs betervezve a bevétel.
Köszi, de percesen ilyet naponta sokat lehet csinálni, nagy kockázat nélkül, csak gyorsnak kell lenni.