Regisztráció Elfelejtett jelszó

Rbbj D

DAX

#793583 Ricsi Előzmény: #793579

Látod, ezért van bent nekem mindig egy nagyon alacsony vétel. Éjjel kijön valami hülyeség, tart 1-2 percig, és azalatt leszalad és felszalad. Ugye forgalom nincs, az a néhány broki, aki éjjel is szolgáltat árat, oda veri le, ahová nem szégyeli :)

DAX

#793577 Lenthor Előzmény: #793574

Hát itt nem a megelőzés, a figyelmeztetés a cél, hanem költségvetési bevételt képez a tevékenység.

DAX

#793575 Lenthor Előzmény: #793573

az asszonyék a Balaton mellé utaztak és a dugó miatt késésben voltunk. Nem mentünk gyorsan, de nem nagyon néztem a sebességmérőt. A rendőröket kitehették, mert kocsival ott csak a járdára tudtak volna állni.

DAX

#793573 Ricsi Előzmény: #793551

Ez akkora mocsokság. Itt előre jelzik a traffit, és érdekesen helyezik ki. Mondjuk van egy falu, ott 50, utána 100, és azt mérik. Aki ott 100 fölött megy, az a faluban sem ment 50-el.

Aztán ha van traffi, előtte van még egy tábla, ráírva hogy "emlékezz", és a sebességhatár.

De elbújós rendőrt még errefelé nem láttam, persze lehet, a költségvetésbe sincs betervezve a bevétel.

DAX

#793564 Lenthor Előzmény: #793562

Köszi, de percesen ilyet naponta sokat lehet csinálni, nagy kockázat nélkül, csak gyorsnak kell lenni.