a simor vitát lefolytattuk és soha nem mondtam h nem lenne 7.5% csak azt h lehet h nem de semmi jelét nem adta, ez a kádár népe h mindenféle feltételezéssel élsz aminek semmi nyoma nem volt. Minek csúsztatsz ?
ne menj bele a részletekbe mert csak hülyeségeket tolsz pl. az eu ciklus előtt volt a phare támogatás nem domborított semmit gyurci, az eu
ciklus 2007-2014-ig szólt 3 éve volt gyurcinak h beröffentse a
pénzgyárat, és 3 évig fejhette volna, de h nem tette ez az őhülyesége. Indíthatta volna mindjárt az elején mint most ov, miért nem tette , miért nem tette 3 éven át ?ne is válaszolj úgy se tudsz
A felvett pénz nagyrészéből stabilizálta bajnai a huf-t illetve beavatkozott a kötvénypiacba, nem viktor költötte el. A simor sérült bírka szövegét a cnbc-n ne is említsük., egy barom.
Te nem vagy vitaképes mert elemi dolgokat se értesz a gazdaságból, a véleményvezéreid meg átmosták az agyadat És
nemtom h bajnai mit képzelt de semmit nem tett meg és nem is hirdetett
meg semmit, adj róla forrást ha mágis h mekkorát tolt az adósság visszafizetésben..
Én veled ellentétben észre fogom venni a behorpadást még be is írom, mert én sine ira
et studio nézem nyuszó muszó te pedig csak mész a véleményvezér libsi
hülyék utan mert nálunk még ebből is csak az alja jutott. Engem ellentétben veled nem lehet fasz szövegekkel megvezetni mert én meg is nézem az adatokat és értékelem. Aztán lehet h tévedek, de azt magam követem el, nem más vezetett meg mint téged.
A magánpénztári vagyonból vettek egy csomó tulajdont pl. Mekkorát sírtál a mol megvétele után mikor lement a mol ára, h elbaszták, most h visszament akkor mi van ? Megmondom mi van nagy kuss róla és totális amnézia. Majd nyilván nemsok idő is kitalálja egy fasz az új szlogent h ezt is bajnai indította el, meg simor és persze a svájci hitel kiváltást is és persze Botka mindig is ezt mondta, de tutira ezt gondolta egyszer meg is álmodta, meg gulyás is. Meg a bankoknak is volt tervük csak nem ílyen agresszív sőt sokkal jobb aham persze, megaLOL az egész
A cikked mellárral tévedésekkelvan teli mellár statisztikus jóindulattal sem gazdasági szakértő még makro szinten sem. Télleg nem vitázom veled nyuszi mert alapösszefüggéseket nem látsz, ha meg igen nem ismered el h tévedtél túlságosan libsi függő vagy képtelen vagy elfogulatlanul látni. Most megpróbáltam megvilágítani, nem sikerült. A gondolkodásnak a csíráját nem látom nálad. Ennyi
Télleg én is majd csak visszanézek ide mint ricsi, néha, talán