a nap, amikor a fidesz hátat fordított...
tozsdenyul Előzmény: #793485pedig jól illusztrálsz mindent,
1, a simor vitát lefolytattuk kb egy éve, 2 nap folyamatos terelés után csak beismerted, hogy simornál sem lenne 7,5%, "költöi túlzással éltél"
Ezt most nagyvonalúan eltagadod (kádár népe ez is)
A részletekbe minek is belemenni, hiszen tolod te is fanatikusan, fanatikussal meg minek?
"Gyurci alatt ugyanúgy jött az eu pénz mint most, illetve jöhetett volna"
Fenét, tényszerüen hülyeség.
"az imf-eu hiteleket visszafizettük, az előző gyurci-bajnai rezsimben felvettük"
De nem gyurci költötte el, hanem viktor.
"eliminálták a svájci frankos hiteleket "
"bajnainak lövése se volt h mit kéne tenni "
Bele sem megyek, mert minek, egyszerüen nem vagy vitaképes, bocs, a bajnai féle rögeszméddel, nyilván lövésed sincs, hogy bajnaiék miket képzeltek tenni... Meg a huf árfolyamot sem találod...De tolod ezt is.
Mi értelme van vitázni? Ne is válaszolj, mert nem van már türelmem, végigfutni ugyanazokat a vitákat, ahol elismerted, hogy hülyéket beszélsz, aztán mintha mi sem történt volna, nyomod ugyanazokat az elfogult paneleket. Nem azért írtam, hogy "vitázz" velük, csak illusztrációnak.
"DE én egyáltalán nem vagyok benne bizttos h 2020 után behorpad a gazdaság, sőt meglepne.."
Ez a lényeg és erröl beszélek nyuszó-muszó, behorpadás nélkül kádár népe hinni fog, hogy milyen fasza tolcsi meg viktor meg lörinc, te is, hogy jobbak mint a szocik. Pedig gazdaságilag sem, politikailag meg különösen, de higgyél, királylány.
(Jobbak, mint a szocik, meg ugyanannyi Eu pénz, meg egyéb badarságok:
http://hvg.hu/gazdasag/20170118_Miert_nem_jutunk...