Ott látom én igazán a problémánkat , hogy felszínes a hozzáállásunk.
Dárdai mondott valamit, az újságok felkapták pol okokból is stb, ezek ilyen légyzümmögés jellegű dolgok abban a melóban ami ahhoz kellene, hogy legyen focink. (vagy bármi másunk) Az semmit nem fog megoldani, hogy pl egy Dárdai ötletel valamit. Ha okosat mond ha butaságot. De mindig valami ilyen fellángolás jellegű dolgok jönnek elő , és nem csak a focinkban ami a legnagyobb baj, hogy nem csak ott. :)
Ez egy szisztematikus hosszú távú építkezéssel érhető el, ahol profi hozzáállás van mindenhez. Handabandákkal ez kellene az kellene erre menjünk arra menjünk az 0.
Igazán amit én nem értek, hogy egy magyar gyerek Berlinben képezve focista lesz, és Mo-n képezve nem lesz az. Mondjuk megmagyarázhatatlan statisztikailag ha 3 Dárdai gyerekből 3 Bundesliga, és 1000 vagy nem tudom mennyi magyar akadémistából 0 közeli Bundesliga . Akkor valami árulás van.
Jó most van pár játékosunk Bundesligában mondjuk egy Szalai aki ha jól tudom spanyolban kiképzett srác, Huszti sokat focizott ott, Kleini, akkor Gulácsi.
Valami olyasmire akartam én igazán kilyukadni , hogy csak működő rendszereket kellene lekoppintani mindent centire úgy csinálni és akkor nyilván az eredmény is valami hasonló kell legyen, gondolnám én. :) De valamiért ez a gyakorlatban nehézségekbe ütközik úgy tűnik, amit nem értek miért ekkora bonyolultság ez , valahol valami félrecsúszik az évek alatt más oka nem lehet vsz.