mai nagy nyertesek az Alcoa és a Century Aluminium...
mai nagy nyertesek az Alcoa és a Century Aluminium...
Ma mérgemben kivágtam (fordulós jel lehet), kész szerencse, hogy csak egy törpepakk volt.
Szerk: már 5%-ot emelkedett is 15 perc alatt.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/trump_bekemenyi...
Megmenthetné Trump azamerikai aluminium ipart is...
Uránbányász cég, illetve fűtőelemet gyárt Candu reaktorokhoz, és a kiégettet tárolja. Ennél többet én se tudok róla.
én nem is hallottam róla. mitcsinál ez a cég?
Más téma:
"Nem hozta a várt negyedéves számokat az IBM. Értékesítés terén az elemzők 18,4 milliárd dollárt vártak, közben csak 18,2 milliárd dollárt tudott elérni a vállalat. Az eredményt a gyengébb tengerentúli teljesítménnyel indokolták. Zárás utáni kereskedésben a vállalat részvényei közel 5,4 százalékos csökkenést mutattak"
Nem néztem meg a jelentést, de ha annyi a probléma, hogy 1%-kal kisebb az eredmény, mint a várt és emiatt beütik több, mint 5%-kal, az érdekes lehet egy pattanás erejéig...
Bár tegnap sok nagy részvény esett nagyot, J&J, GS, Airbus, etc etc, ez veszélyes lehet...
Tudom nem USA, de talán ide passzol a leginkább. Mi a véleményetek a Cameco Corp-ról? Gondoltam hátha nézte már valaki.
jó későn reagálják le, tegnapi hír... a módja, ahogyan az utast lerángatták, enyhén durva. miután a cikket olvastam ránéztem, ezután újra ránéztem, hogy jó céget nézek-e, mert bőven pluszos volt...
aki szereti az extrém sportot, annak ott van a United Contl mára...
Tegnap erőszakkal jogtalanul leszállított utas hatására verik be...
Eladva 141,13, gyenge mint a harmat, nem tartogatom tovább.
shortolni kell. seadrill szaga van annak is, megspékelve egy kis számivteli csalás utóízzel...
Kipróbáltad, bevált és hiszel benne? :)))
Valeantot én is néztem, ősszel volt benne két köröm, de ilyen hitel mutató mellett nem érzem a jövőt...
Beszálltam a hüvelygombabizniszbe:)
TXMD vétel (6,2$-on), igaz csak egy normál pakkméret 30%-a kb. Óvatosan a biotech-el.
Mi a véleményetek erről a frissen bevezetett részvényről?
http://www.marketwatch.com/investing/stock/dxc
valaki lát benne fantáziát?
Mellesleg most az S&P a részvényeim közel100%-át felülteljesíti.... (1 kivételével mindet)

Amazon.. huh, most nézem 20 éve 97-ben 1,4$ alatt is lehetett venni a chart szerint... 2008-09 ben is lehetett venni 100 alatt. Jó lenne egyszer egy ilyen sztorit előre megérezni...
Amazonról mi a véleményetek?
Már 780 óta nézegetem, de annyira túlárazottnak mondogatják, hogy nem merek belevenni.
Így meg lemaradok a nagy rallyról... :-(
De ha vennék, akkor azt a piac -biztos vagyok benne, hogy egyből beárazná és mindjárt mindenki rájönne, hogy ez a részvény messze nem ér annyit, amekkora jövőképet most látnak benne...
Staples mi a fenére rallyzik ekkorát mostanában??