Long nyitástól nem kell félni. Nem hiszem, hogy nem csinálják meg az új csúcsot és nem beszélve az 5, hullámról felfelé.
Long nyitástól nem kell félni. Nem hiszem, hogy nem csinálják meg az új csúcsot és nem beszélve az 5, hullámról felfelé.
Nincs real time elofizetesed!:)
Azt tudjátok, hogy miért tér el a fórumon az időpont kijelzés a valóságoshoz képest (16:10-kor írtam be az előző hsz-t és 16:35-ös időponttal jelent meg)?
Nem lehetne valahogy a valós időhöz igazítani (így elég zavaró, sokkal jobb lenne, ha a pontos időt látnánk a fórumon)?
Természetesen nem erre gondoltam. Viszont már többször észrevettem, hogy az OTP időnként előbb reagál a várható irányba mint pl. az SP. Biztosan nem mindig van így, de megfigyeltem.
Egyébként már vissza is ment új lokális csúcsra az OTP is.
2017. április 5. 14:06 Lenthor
Most már menjünk fel, mert 12.214 és 215-ön nagy adag longot nyitottam.
-------------------------------------------------------------
Ez a lényeg, hogy ez menjen.
Mert így alakult. Megjátszottam valamit, nem jött be, vagy is nem kockáztatom tovább, mivel szerintem csökkentek az esélyeim. Ha bejön amire gondolok, akkor 5x annyi lett volna a nyerő, mint a mostani bukó. Engem nem idegesít.
USA-ban úgy figyelik az OTP-t. Az SP longosok már el is szomorodtak az OTP esése miatt.
Lehet, hogy lefele fognak menni? Az OTP is 8150 környékéről gyorsan lement 8100 alá.
Ami már egyszer plusszba fordult, azt miért engeded át minuszba?
Inkább zártam a shortom némi bukóban (-3,1%), jobb a békesség, szerencsére amúgy is kis pozi volt. Bár lehet inkább bővíteni kellene, de nem kockáztatok, mert nagyon vagy-vagy érzésem van az iránnyal kapcsolatban. Pont a vélt csatornám legfelső szélén táncol, ha markánsan fölémegy, már borult is a koncepcióm, anélkül meg kár tartogatni valamit.