Az előző órás gyertya: Szépen megtolta a Donchian alsó vonalát lefelé, majd fordult és hagyott maga után egy hosszú alsó tüskét.
Itt is érvényes, de itt long jelet eredményez.
Az előző órás gyertya: Szépen megtolta a Donchian alsó vonalát lefelé, majd fordult és hagyott maga után egy hosszú alsó tüskét.
Itt is érvényes, de itt long jelet eredményez.
Nem nagyon érdekel, mert a longot tartom, még ha le is megy 12.146-ra. Még nyitnék ott is.
Most már menjünk fel, mert 12.214 és 215-ön nagy adag longot nyitottam.
Sajnos reggel kihagytam a DAX short nyitást, pedig elég egyértelműnek tűnt.
Néhány perce pont azt akartam kérdezni, hogy szerinted megtartja-e a 12220 környéke és felpattan vagy tényleg irány tovább lefelé a 12146 felé (beírás közben elszállt az ablak).
Melyik a valószínűbb?
Rocco tegnapi elemzésében innen felfelé várta 12300 környékére, ha jól értelmezem.
12.200 támasz. Kiderül hogy megtartja-e? Ha nem, akkor 12.146.
Vagy most csináljuk meg a tegnapi cél árat 12.200 környékével, és onnan fel 12.320-ra, vagy lemegyünk 12.146-ra.
A Kumo tetejéhez értünk le.
Spreaddel, meg jutalékokkal számolva, nullszaldós a shortom, hmm, nagyon nem bír lefelé menni, pedig kellene neki (szerintem), de ha véletlen elindul, akkor lehet ennyi is volt a korrekció. Nagyon rezeg a léc nálam, de még mindig várni kéne, csak nehogy bukta legyen a végeredmény :D Egy két órám még van rá, hogy kitaláljam.
Az is igaz, hogy tegnap nem csinálta meg a 12.200 környékét, csak megközelítette.