Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

olajka

#79284 Dr. ursi

egyelőre sávnak néz ki, de lehet beugratás is.

részemről kivárok és egyéb pozikat menedzselek .o)

Re: clq9

#79251 rbbj11 Előzmény: #79247

sztem jó a modorom, és a tiéd is, nekem sincs semmi bajom veled. :) Megbeszéltük.

#79247 Bakiba Előzmény: #79235

Szóval akkor, tisztázzunk valamit!

Harmadik alkalom volt, hogy kinyilatkoztatás szerűen minősítesz itt a topikban, dolgokat és embereket. Először még tárgyaltam veled, másodszor átléptem rajta, most ironiát alkamaztam, de úgy látszik reménytelen. Nézd sem a haragosod sem a cimbid sem más nem vagyok, és tanácsot sem akarok osztani, de a jó modor nem bűn, én megprobálom magam ezután is ehhez tartani, hogy sikeres legyen mindenkivel az összhang. Neked is óvatosan ajánlom a finomabb hangnemet, nem kötelező elfogadni, sem megfogadni.

Részemről ennyi, nincs kedvem vitázni, koncentráljunk a piacra.

Lehet ott sokkal több infot kaphatunk egymástól:)))

#79237 rbbj11 Előzmény: #79231

a lényeg, hogy mindenki nyer, akkor is, ha ellentétes irányban állunk, ez a szép a tőzsdében. :)

#79235 rbbj11 Előzmény: #79227

az átlag beker 72,2-nél van, amiben van kicsivel 73 alatti is. Nagyon jó vagy, megkapod a vágyott dicséretet, mert ugyebár azon múlik a sikeresség, hogy elkapjuk-e a csúcspontot és hogy sikerül-e a mélyponton zárni ;) Mert ez ugyis annyit számít ;) :)

#79231 Dr. ursi Előzmény: #79218

hát ha innen fordul akkor eccerű sáv van.

67-73

csak te lefelé játszod meg, én meg felfelé ;o)

#79227 Bakiba Előzmény: #79218

Ó én balga lélek, gondolom akkor te is 73.2 környékén nyitottál mint én, ha igen akkor megkövetlek;)

#79102 Bakiba Előzmény: #79083

Ma 69.5-ről, de már zártam, viszont ua. van egy put opcióm, prémium nullázva, szóval tőlem mehet amerre akar:))

#79000 Bakiba Előzmény: #78909

Na végre, akkor mi kis tudatlanok mostmár ismerjük a helyes irányt, és a pontos be- és kiszállókat:))

#78909 rbbj11 Előzmény: #78869

látom, sokat pörögtetek itt feleslegesen, én nem tettem mást, mint a tegnap nyitott sok olaj shortra ujabbakat raktam ma, szinte duplázva a pakkot. Nincs itt egyelőre semmi. Eur/huf is megy a várt pályán.