hihetetlen, hogy mennyire túlárazzák a tesla jövőjét ... mindenki fejleszt gőzerővel, idő kérdése, utolérik és átlépik...

http://www.portfolio.hu/vallalatok/cegauto/tortene...
hihetetlen, hogy mennyire túlárazzák a tesla jövőjét ... mindenki fejleszt gőzerővel, idő kérdése, utolérik és átlépik...

http://www.portfolio.hu/vallalatok/cegauto/tortene...
Ez elég is volt arra, hogy piaci értékbe leelőzze a Fordot.

drámai növekedés :)
Jól sikerült a Tesla első negyedéve az értékesítés szempontjából, a várt 24 200 helyett 25 000 autót sikerült eladni. A gyártási mennyiség is erős lett, valamivel 25 ezer felett alakult ami új negyedéves rekordot jelent. A többi negyedéves adat majd április végén, május elején jöhet.
a tesla árfolyama néha olyan, mintha vonalzóval rajzolnák a technikai chartisták. viszont itt utólag szoktam okos lenni, sose látom előre. ezért nem veszek teslát, legyen benne bármekkora rallyra kilátás. ugyanakkora esés is benne van
Tesla's about to make a record high, and here's how I'm cashing in: Trader
Tesla is also set for a breakout, at Least According to one trader who Sees another rally in the charts for the electric automaker.
Looking at the long-term chart of Tesla, Todd Gordon Sees a range of TradingAnalysis.com harm "has been in play since 2014," where the company has traded Between the $ 260s and $ 280th Over the past month or so, however, the stock saw a "double bottom" near $ 240, from Which it bounced, heading back Toward $ 280, the top of Tesla's trading range over the past few years.
mint ahogy mindnyájan :) a hivatalos magyarázat szerint, azért nem viszi tőzsdére, mert nem akarja kitenni a spacexet a negyedéves számoknak, ha kisebb megbicsaklás van, akkor a sajtó és a piac szétszedné, ezzel veszélybe sodorná az egész projektet... gondolom a nem hivatalos meg az, hogy nyereséges, és nem szeretné, ha az ellenfelek (boeing, locheed stb) látnák a számokat... amúgy ha van a párnacihádban pár tizmilla dodóba, biztos adna egy pár tízed%ot, ha kitartóan ostromolnád :-P
space(s)exet majd akkor vehetsz, amikor a mars fele viszi az első kolóniát :o))
ezt se viszi tőzsdére? spacex (space sex :D ) részvényt se lehet venni :(
Mókás az elemző feje, amikor megkérdi a riporter, hogy hosszú távú tartás, vagy speki? Az a pár mp-es nézés, epic :o)))
a politika és konkurensek jo autoi miatt én is a korábbinál negatívabb vagyok tsla-val kapcsolatban
December 13-i 193,18-on vett pakkom felét 224,3-on ma eladtam. Végre egy jó KBC ajánlás! A másik felével kivárom, hátha meglesz az általuk eredetileg megálmodott célár.
Kaptam ajándékba 1 amerikai autósújságot és ott látványosan szarok a teslák 100 autót vizsgáltak (megbízhatóság, szerviz, fogyasztás stb.). Az X egyenesen nem ajánlott, szóval lehetséges, hogy a lobbi rászállt és azért a többi autógyár is konkurencia már. Így közel sem olyan egyszerű a helyzet.
+ Trump Muskot nem szereti annyira, mert Hillary mellett állt ki :\
Jól látom hogy a 200 napos megint megakasztotta és lefordul? Egy hosszabb csökkenő trend lesz most ebben?
"A rakétái, az űrbe se jutottak ki" - hehe, élőben lehetett végignézni a neten, ahogy felszáll a rakéta, majd a teher leválasztása után visszatér az óceán közepén egy 20x20 méteres úszó ladikra. Az összes kudarcát is meg lehet tekinteni. Az viszont mindenképpen figyelemre méltó, hogy ilyen nagy léptékben gondolkodik és az életét tette fel erre. Ő a Marson szeretne meghalni.