Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

MOL

#792048 matgab Előzmény: #791945

Ahh, régen vettem valamit, az elkezdett esni...

Erre kitaláltam, hogy veszek valamit, az elkezd esni és majd utána veszek sokat.

Erre most veszek valamit, elkezd emelkedni, én elhiszem, hogy na végre eltaláltam az irányt, rábővítek , mint az állat- na akkor fordul meg és kezd el esni...

Ezt játszom most el a MOL-lal illetve az AU.US-sel is...

soha nem tudok venni a l…

#791904 matgab Előzmény: #791882

soha nem tudok venni a legaláján, max 10%-ra az aljától, a faktor miatt.

Most még csak a puskapor 1/3-át lőttem el, ha emelkedik majd rábővítek, ha esik akkor szintén...:-)

Jó gyorsan belevettél az…

#791882 Hotibo

Jó gyorsan belevettél az esésbe, nem lett volna jobb kicsit várni még vele, vagy megvolt a legalja, mert akkor nem szóltam :) Úgy vettem észre az ilyen leszúrásoknál jobb egy kicsit mindig kivárni, mert szívattam már meg magam a túl korai beszállóval, bár Mol-t nem figyelem, nem tudom miért mozgott.

VEEV

#791024 Bendeguz Előzmény: #790955

ma is ugrott es vizszintest rajzolt. Szerintem ez tudatos bull chart rajzolas, nem hagyjak kimenni a trendcsatornabol

VEEV

#790515 matgab Előzmény: #790475

semmi extra hogy 5 napig kvázi változatlan egy cég árfolyama. Azért az 50 feletti P/E ráta plusz az, hogy pharma és biotech cégeknek szolgáltat az a mai időkben nem feltétlenül jelent pluszt...

Nekem is nulla már két h…

#790192 Hotibo

Nekem is nulla már két hete a magyar részvény kitettségem, Richterem volt utoljára.

ODP, SPLS

#790169 matgab Előzmény: #790163

magyar részvénypiaci kitettségem 7 darab GSPark részvényre csökkent...

Hát ilyen sem nagyon volt még , jöhetne egy alapos korrekció! :-)