Regisztráció Elfelejtett jelszó

Rbbj D

DAX

#791940 Lenthor Előzmény: #791939

Pedig percesen nagyon jól lehet a hullámokat követni.

Itt lehet begyakorolni, hogy a hullámok hogyan reagálnak a Stochastic, az Ichimoku és Donchian vonalaira.

DAX

#791939 olvas0 Előzmény: #791937

Na most fejeztem be a szerkesztését a hsznek :) kicsit hosszú lett....

nekem a perces, az nagyon kicsi, még napon belül se szoktam trédelni nagyon, nemhogy percesen. 15-30perces a legkisebb amit nézek, de inkább órás és 4órás.

DAX

#791937 Lenthor Előzmény: #791936

ez komolytalan volt ez a 12.008-ig való felhúzás. Valaki nem bír magával és elkezdett vásárolni.

SP

#791933 olvas0 Előzmény: #791929

brexit: csatornából előtte kiesett, annak ellenére, hogy visszahúzták, a mozgóátlagok bejeleztek, be is szakadt, amit aztán mondjuk meg is vettek, sőt fordított fejvállal kilőttek utána.

de a gyors és határozott korrekció meg volt. (igaz felfele a rések azóta is ott maradtak)

Trump: Ismét csatornából kiesés, visszarángatás ellenére mozgóátlagok bejeleznek, majd giga beesés, amit persze megint megvesznek:

Most mi van??? Hatalmas ékből kiesés, majd visszarángatás, mozgóátlagok ennek ellenére bejeleztek, elvileg most kellene jönnie valami hírnek, vagy marhaságnak, amire gigabeesés lehet, amit aztán meg tudnak venni.... De ezt már harmadjára játszanák el..... szerintem harmadjára nem megy feljebb, még akkor sem ha elkezdik visszavenni...