Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Ez nem jött be portfolió…

#791323 Csusza Előzmény: #791307

Ez nem jött be portfolióéknak. (Mint annyi minden. :-) )

Helyette pont beállították a sokak által várt 8k-s aljat.

Szvsz.

ott lesz az ára ahol aka…

#791320 Ibiza

ott lesz az ára ahol akarják...9k felett csak azért volt mert valamilyen érdek mentén felnyomták..akkor beírtam talán az akvizíció..és/ vagy a mérlegben kellett jobban kinézni a sajátrészvény állománynak valami megfeleléshez.. esetleg egy nagyon VIP pakkját vették

a kiverték a shortokat..kattogtak a vételi stopok..ugrottak a hullámlovasok..alacsony forgalom melletti erős emelkedés az tipikus árfolyam karbantartó kisiparos munkája..

nem értettem sokan hova várják a 9k feletti vételekkel... lehet 8k-nál újra meglökik 9k-ig.. de a lassú erőtlen eródálás nem szokott jót jelenteni..

Régen a kötéslistákat néztem..elég jól eltaláltam belőle a trendet.

Közelítünk az alsó célár…

#791305 banyaiz Előzmény: #791275

Közelítünk az alsó céláramhoz. Zavaró, hogy ez az esés különösebb külföldi buli nélkül megy. Jönne egy rendesebb zakó kint akkor kellene 8 k alatt mászkálnia a tervek szerint . Olyan erősen kezdtük az évet aztán elgyengültünk rendesen.

Csuszának külön lehívha…

#791273 Kissherceg Előzmény: #791269

Csuszának külön lehívható opciói vannak részesedés vagy forgalom függvényében

Mozgásokra nem lehet pan…

#791022 banyaiz Előzmény: #791019

Mozgásokra nem lehet panasz vsz. Ebben 2,5 hónapban fel le 10%-ok , napi több százalékos kilengések.

Nem rossz ez ha valaki lekereskedte, vagy buxban hasonló szép mozgás volt.

Vagy itt volt a Konzumos sztori azt nem követtem igazán mi zajlik zajlott ott. Mészáros minden nap bejelent valamit :) de nem vagyok képben az ügyben mik történtek csak láttam nagy limites bulik vannak. Kárpótlási jegy sülne már el inkább. :)

1. senki nem meri shorto…

#791019 Tapasz Előzmény: #791018

1. senki nem meri shortolni.

2. sokan nem mernek venni ennyiért, én sem.

3. sokan inkább német részvényeket vesznek, én is, főleg, hogy ugyanannyi a jutalék is már a Béta-n.

10 k közelében kezdek cs…

#791018 banyaiz Előzmény: #790998

10 k közelében kezdek csak izgalomba jönni, vagy 8 k alatt. :) Most ez olyan teadélután jellegű motoszkálás itt.

De tényleg érdekes, hogy mikor a legnagyobb parák voltak 1 millió hsz aztán mostanra pangás mikor valami kis emelkedésféleség van. Bux is ATH-kon mozog . Úgy látszik megviselte az embereket a tőzsde vagy valami egyéb .

4.5% plusz, de sehol egy…

#790998 Csusza

4.5% plusz, de sehol egy hsz. :-/
Hol vannak a régi idők? :-)