köszi megtaláltam. Meddig várod le?
- Chartnál Streaming chart
- baloldali sáv 3. ikont megnyitod, ott több lehetőség van. Kikeresed a Fib Retracement-et és ráteszed a grafikonra.
---------------------------------------
Ha továbbra is tartom, hogy az SP-nél a W=2.410, akkor gyanús, hogy a mai FED döntés akár kedvező is lehet és meghúzzák felfelé.
De az USA-tól már láttam olyat is, hogy kedvezőtlen döntésre húzták meg felfelé, mindenki bámult ki a fejéből, majd nagy nehezen longra váltott és akkor ejtették be.
Most jelenleg így néz ki:
A fibonaccit sehol sem találom az investingen te hol állítod be?
Elvileg igen.
De a nagyok azt mondják, hogy az (v) hullámot nem kereskedjük, mert itt a legnagyobb veszélye, hogy csak csonka 5. hullámot építünk.
Mindenesetre én még nyitok, de gyorsan lépek, ha úgy látom, hogy fordulni akar.
Emlékeztetőül! A nagy 3. hullám lesz kész a kis (v) hullámmal.
Jön a nagy 4. hullám, ami gyors is lehet (a-b-c)
Az "a" hullámra írtam, hogy 11.400 környéke lehet.
A "c" és egyben a nagy 4. hullám valahol 11.100 környékén, de, majd előszedjük azt a rajzot, ha elindulunk.
Ha 20 fölött nyit szerinted érdemes onnan longolni, mostanában szereti a réseket később zárni azt vettem észre.
Ezt már észrevettem, mert párszor sikerült rosszkor belépnem. De nagyon jó, hogy így leírod a gondolataidat, mert sokat segít.
Szemetek, mert a 12.015 környéki ellenállás közelében mozgatják.
Lehetséges, hogy kis tf-en a kis (v) hullám öt hullámból fog majd felépülni. Jelenleg az első és második kész van, most jöhetne nyitás utáni harmadik fel. Utána egy kis korrekció a negyedikhez és a csúcs.
Többségében napizom, de, ha úgy látom, hogy van még benne, akkor hagyok a megnyitott pozikból másnapra is.
A kis hullámokkal való kereskedés nagyon jövedelmező, de állandó figyelmet igényel és ismerni kell a kis hullámok mozgását.
Szia köszi az elemzést. Ilyenkor napon túl meghagyod a pozíciód?
Egy kis Elliott:
Kis tf-en a kis (v) hullám cél tartománya 12.083-12.099 lehet.
De, nem elfelejteni, hogy a már betett rajzomon az ékben 12.240-ig van hely és még egy 12.300-ig tartó túlhúzás is lehetséges. Csak mint lehetőség erre is számolni kell.
2017. március 14. 10:37
Mire gondolok?Klasszikus shortnyitási lehetőség, ha óráson a Donchian felső vonalát megtolják felfelé, majd hirtelen fordulnak és egy tüskét hagynak maguk után.
Most a Donchian felső vonala 12.067-n található. Feltolja, mondjuk 12.100 közelébe, így kész lenne a csonka kis (v.hullám) és jöhetne a gyors visszaesés.
--------------------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt!
Kezd alakulni! Ma reggelre már az akadályt jelentő 12.015-ös ellenállás fölé is ment, mondjuk nem nagyon, de járt 12.020 felett.
Olyn mintha a Dax nagyon akarna fölfelé menni csak az sp500-ra vár.