Regisztráció Elfelejtett jelszó

Európai részvények

egy érdekes elemzés a KB…

#790604 matgab Előzmény: #790602

egy érdekes elemzés a KBC-től:

https://www.kbcequitas.hu/elemzesek/az-onvezeto-au...

Mondjuk ami hülyeség az az, hogy most ajánlják, amikor már túl van húzva, de ha esne egy kicsit, akkor érdekes papír lehet.

Ami miatt még érdekes az elemzés, hogy egy csomó chipgyártó céget felsorol az alján, amiből szintén lehet mazsolázni...

konszenzus 0,2 és márciu…

#790603 Koffein Előzmény: #790602

konszenzus 0,2 és március 15én jelenti be az eon, hogy mennyi osztit fizet..

hol olvastál 0,5 -ös EON…

#790602 matgab Előzmény: #790543

hol olvastál 0,5 -ös EON osztalékot?

https://markets.ft.com/data/equities/tearsheet/for...

a 0,5-ös osztalék az a 2016 szeptemberi osztalék volt, de egyáltalán nem biztos, hogy idénis annyi lesz...

ez ugyanazt írja:

http://performance.morningstar.com/stock/performan...

Edf-nél egy 2016 -os interim dvidend-et látok:

https://www.edf.fr/en/the-edf-group/dedicated-sect...

eszerint a honlap szerint az interim dividend összege 0,57 volt 2016-ban,

eszerint meg 0,83...

https://markets.ft.com/data/equities/tearsheet/for...

eszerint meg fizetett 0,5-öt év közben és jún 30-án fog fizetni 1,06-ot...

Ember legyen a talpán aki kiigazodik..

Én azt gondolom, hogy az edf ezek szerint fizetethetett 0,5-öt és talán fog 0,4-et jún 30-án...

mire leírtam már +5%... …

#790544 matgab Előzmény: #790543

mire leírtam már +5%... Szeressük az ilyet a DAX legjobban shortolt részvénye esetében! :-)

Na még egy kis rántás és eléri a beker áram (26-27 EUR, de már nem is emlékszem mennyi, annyira régen volt a környékén).

én nézegetem a Santander…

#790543 matgab Előzmény: #790528

én nézegetem a Santandert...:-) de még nem olyan alaposan, csak már beállítottam a figyelőlistámon.

Ma hír nélkül a K+S erekcióba kezdett és +4%-on van... Visszajöhetne az a felvásárlásos sztori. AMúgy ők márc 16-án jelentenek...

Én múlt héten eladtam a …

#790528 Hotibo

Én múlt héten eladtam a Telefonica-t, Axa-t,és a Daimler-t, nyerőben, Total-t a héten 0-ban.

Sajna ebben volt most fölösleges köröm megint, hiszen, a héten vissza is vettem a Daimler-t, meg a Telefonica-t, és ráadásul drágábban, szóval most tartok.

Axa-t nem bánom hogy dobtam pénteken, végül is 23,65 körül ment el, viszont az Eon-t bánom, azt kellet volna dobni, pedig nagyon rezgett már a léc, de még se, pedig most meg visszavehetnék többet, csak azon nem volt nyerőm még, ezért inkább tartottam. Hát most meg pláne tartom inkább, végül is elfér, ha eddig elfért.

Banco Santander-t nézegette már valaki?

Eon és Commerzbank

#790524 Tapasz

Én gyűjtögetem az eon-t, meg adom veszem a commerzbankot. Az eon-nál 7% az oszti májusban (0,5 eur/rv), nettó 5%

kty mindenkori csúcs köz…

#790523 Koffein Előzmény: #790522

kty mindenkori csúcs közelében van, nekem túlhúzottnak tűnik...

inditexet kerülöm, nem érzem a ruhaipart... :)

raffit azért vettem, mert úgy gondolom, hogy van még tér felfele, 28 a könyv szerinti érték, habár ez sokat nem jelent, de látszódik a fordulat, hosszú évek után osztalékot is fizet, ha minden igaz... na meg márc15én fog jelenteni...

unicredit most csontvázmentesített, ha nem lesz világégés, akkor a raffi útjára léphet és irány 20... meglátjuk, semmi sem biztos, de most így gondolom...

ja meg a lengyeleknél a …

#790522 matgab Előzmény: #790521

ja meg a lengyeleknél a Grupa Kęty SA (KTY)... Nagyon széepn emelkedett az elmúlt években. ALuminium ipar meg eléggé hasít manapság.

RWE, DB és UCG nekem is …

#790521 matgab Előzmény: #790520

RWE, DB és UCG nekem is a figyelőlistámon vannak.

Figyelmembe került a modern times group is a tőzsdén elég szépen kunkorodik fel a grafikonja...

raffit én is nagyon sajn…

#790520 matgab Előzmény: #790516

raffit én is nagyon sajnálom, 11 EUR környékén gondolkoztam erősen a vételen, aztán nem vettem.

Most az Inditexnek fog kijönni márc 15-én az éves jelentése, szerintem a Q4 jól sikerülhetett, ennek ellenére az árfolyam eléggé beesett 34-ről 30,5-ig az elmúlt 3 hónapban. Ráadásul ott van az ecommerce is ami eléggé hasíthatott a kínaiaknál, oroszoknál, de itt a CEU-ban is.

jó ötlet volt, ez az eu-…

#790516 Koffein

jó ötlet volt, ez az eu-s rv totyik :)

elmúlt hetekben megvolt a raiffeisen vétel, ha már nem jött le értem, én mentem utána.

és unicredit, ez még lejöhet, ha a piac is úgy akarja...

EDF

#790436 matgab Előzmény: #790435

Adidas shares hit a record high, up 8.2 percent and the top STOXX gainers, after it increased sales and profit growth targets, having posted a 12.5 percent increase in 2016 sales.

The move adds more than 2 billion dollars to the company's market value. Adidas lifted its mid-term sales growth target to 10 to 12 percent.

British security company G4S was a top European gainer, up 6.7 percent and at a 20-month high after it posted its first rise in revenue in four years, and reported a cut in leverage.

Among the fallers, French state-owned utility EDF hit a fresh all-time low in early trading, extending losses down 8.3 percent, after the French government sold 231.1 million preferential shares in the firm as part of EDF's capital hike.

Dutch marine construction company Boskalis was down 7.6 percent, set for its biggest one-day loss in a year after it reported its first yearly loss in two decades on one-off charges.

← Újabb hozzászólások 1101 - 1116 / 1116