Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Migránsok és bevándorlók

komp....

#790246 MGHUN Előzmény: #790223

Erről van szó, nem működhet egy olyan rendszer, ami több, különböző kultúrából áll, mer úgy sem bír az egyik a másik mellett meglenni.

komp....

#790223 Ibiza Előzmény: #790222

orbán is azt mondta..adott a magyar kultúra, és nem akarja párhuzamos kultúrák legyenek..ez jogos.. kinaiak..arabok..afrikaiak.. törökök.. mind külön kis társadalom..saját törvényekkel.

komp....

#790222 MGHUN Előzmény: #790152

Ebben igazad van, de ez ennél azért kicsit bonyolultabb. A nagy részük nem ilyen, amit te leírtál. Tisztelet persze a kivételnek, akik szintén eléggé nagy áldozatok. Szégyenkeznek a saját népük miatt. Az, meg, hogy vannak kisebbségek még nem lenne baj, ha kisebbség is maradna. Manapság Magyarország lakosságának a 60%-a magyar. a többi valamilyen ksebbséghez tartozik. Legfőképpen cigány, akiknek ugye bár, akárhogy is tagadják egyesek a 90%-uk egy hulladék. A normális cigányok ezért is a legrosszabbul járt kisebbségi emberek, mivel valóban, bevallom sokszor én is általánosítok közöttük, de eddig sajnos eg vagy kettő normális roma emberrel találkoztam. Volt olyan, még emlékszem, 8 éves lehettem, a cigány meg 14 volt. A gyökér haverjával mikor elmentem mellettük eléggé furán bámultak (ráadásul ez az iskola előtt volt) majd ketten megindultak felém, és az egyik fel is rugott volna, ha nem szaladtam volna el. Már a bokámat rugdosta, de meg tudtam tartani a stabilitásomat. És ez csak a kezdet volt. azóta is kismillió ilyen eset volt, gyengébb, súlyosabb, és ezért is szoktam általánosítani. Többi kisebbséggel is érzékelem ezt még manapsági is, nagyon nagyon gyakran. Az arabok között is van még végül is barátom is 1 db, de annyi. Az amiket meg hallok, a gazdasági migránsokról (minden egyes nap újabb hír), az meg vérlázító, és aggodalomkeltő, főleg mert nem tesznek ellene semmit. ŐK nem tisztelik az itt élőket, se a szokásainkat, és belőlük van több (jóval 70-85%), az meg mint elején is mondtam a kisebbségekből többség akar keletkezni, a multikulturalizmus nevében. Én csak ezeket ellenzem, (ha akisebbség megmarad 30-25 vagy 20 %-ban akkor az teljesen jó) mivel így konkrétan elérjük, hogy kisebbség legyünk a saját hazánkban. Akit meg az nem érdekel, hogy ő a saját hazájában kisebbség, azt ki kellene toloncolni, vagy valami elnmegyógintézetbe zárni.

komp....

#790152 Ibiza Előzmény: #790141

A világ szinesen szép.. nekem jó ha vannak arab kinai japán thai éttermek boltok.. van cigány haverom nem egy..zsidó is van 1-2.. arab srácok is..egyiptomi virágárus..2girosos török..szir pénzváltó.... van újpesti és van angyalföldi..de van budai gyógyegér értelmiségiből is jópár....nagytudású professzor.. vannak vasiak..somogyiak.. békésiek..kecskemétiek.. szabolcsiak.. áá-zós sálgótarjániak..erdélyi góbék.. mindenki más..

hernyó gerinctelen hazudós ember mindenhol van.. ez önbecsülés és tartás kérdése.. persze vannak jellegzetességek..jókat derülünk ezeken.

egy dolog van..a magyarok keresztény kultúrában, . demokráciában élnek..európai műveltségűek... vannak időtálló szokások hagyományok.. a magyarok befogadók.. de a befogadottak szokásai törvényei nyilván nem ütközhetnek a miénkkel..

Aki vendég megilleti a vendégjog.. Én tiszteletben tartom őt ő engem..a hazám és a törvényeinket szokásainkat..tudta hova jön..ha ez nem tetszik neki akkor ne ide jöjjön.. ha én megyek hozzá én betartom a fentieket..

Aki menekült az viselkedjen is úgy.. szerényen és hálával.. hiszen befogadtuk.. ellentételezés nélkül kapott a közösből.. aki erőszakos követelőző azt sem a menekült hanem a vendégjog sem illeti meg.

Aki külföldi és itt él..az ezért a társadalomért ezért az országért dolgozik.. fizet adót.. tartsa szokásait..szinesitse a világot.. ha sokadik generációs..itt adózik..itt teljesiti társadalmi kötelezettségeit akkor ő magyar.. és xx kisebbséghez..közösséghez tartozik..legyen rá büszke..

Már irtam..

ember
magyar
kisebbséged a sorrend.. ha kisebbséged az első akkor lezsidóznak..lecigányoznak..lesváboznak..stb stb..

Bármit teszel azt a nevedhez..mint emberhez irják.. hozzáirják a hazádhoz.. jó fej magyar.. ha kisebbséged is van akkor kisebbséged számlájához is húznak egy strigulát.. jó fej magyar..volt mondta ő cigány etnikumú.

Sokan jöttek erre az évszázadok alatt.. a többség az hozzátett valamit a kultúránkhoz..olaszok svábok..tótok.. görögök..vietnámiak..de ezek igy is jöttek ide..ezzel a szándékkal.

nem csak elvenni akartak..

amúgy milyen érdekes..

#790143 MGHUN

Nem rég hallottam egy Edikó nevű régi, szélsőjobboldali trash-metál együttesről, akiknek csak 1 száma van fenn a youtube on, a látomás. Ez konkrétan azt a képet vetíti le a zeneszöveg tartalmában, hogy az arabok elárasztják Európát ha nem teszünk ellene(kerítés). Ezt a számot 98' ban játszották a koncertjeiken. 98-ban!!

Érdekes, milyen dolgokat vetítenek előre az akkori, sokkal kevésbé súlyos helyzetből is. Akkor még nem volt válság. Meg valószínűleg nem is a háborús menekültekre gondoltak, hanem a gazdaságiakra. Amelyek ma is jönnek, "segíjrt, meg hitetlen nűkírt, ". Ezek is szoktak nagy %-ban lenni a problémás emberszerű lények .(mert, hogy egy emberi lény ilyeneket nem csinál, mint ők, az biztos. Az ember nem pedofil, nem agymsova hisz valamiben, nem erőszaktevő, és nem VAK , ami különösen fontos MÍerkiék részéről)

Vagy csak azt mondják....

#790142 MGHUN Előzmény: #790129

Vagy csak azt mondják és valójában csak kevesebb lett a horda (ami már efredmény lenne). Nem hiszem, hogy ezek a törvénykezések nagyon visszatartanák a bűnöző hajlamú állategyedek szándékait, mivel aki követett már el bűnt, az nem fog tőle visszatántorodni, sőt rutinosan végrehajtja.

komp....

#790141 MGHUN Előzmény: #790077

Csak fölébrednek egyszer. Önvédelem az akkor is önvédelem. Ki nekik a fontosabb, az a kérdés. Egy Redvás-tetves erőszaktevő, pedofil, iszlamista terrorista szarab g..ci, aki éppen a sértett épségét veszélyezteti, vagy a saját állampolgáruk. (sajnos a válasz kiszámítható tapasztalatok alapján)Képtalálat a következőre: „szarab”bíztatóan néz ki, nem?:)

Gyülekezési tilalmat vez…

#790129 prospero

Gyülekezési tilalmat vezettek be Molenbeckben a lakosság kérésére. 21.00 és hajnal 5 között. Tilos a 3 főnél nagyobb csoportosulás. A rendőrség ura a helyzetnek.

komp....

#790067 MGHUN Előzmény: #790044

Én inkább azt tanulmányozom, hogy mi számít jogos önvédelemnek, és hol, és hogy mi a legjobb fegyver önvédelemre. Szerintem te is inkább ezt tedd, a korán forgatása helyett, mert szerintük muszlimnak születni kell, akár mennyit is olvasol, és akárminek mondod magadat.

komp....

#790044 Koffein Előzmény: #790043

oszt? még jönni fog több 10-100 millió... tanulmányozd a koránt, hogy ne érjen meglepetés... :)

komp....

#790043 MGHUN

Képtalálat a következőre: „migrant ferry”Ez a háttérben egy kb. 200 méter hosszú ro-ro kom, ami kb 300-400 kocsit és 1000 utast tud szállítani. mivel itt nem voltak kocsik, hanem azok helyett emberek, ezért 2500 utast szállított.Ez még 2015-ben érkezett, Piareus-ba, Görögországba Augusztusban (pont 20.-án) és azóta is valószínűleg érkeznek.

Szexmenekültek :))

#790042 MGHUN Előzmény: #790024

Legális, kötelező pedofília, migránsterror, élőben közvetített nemi erőszak, (amin csodálkoznak, hogy miért bűn), Ennél többet nem is kell mondani a helyzet súlyosságáról. Ilyen először volt a világtörténelemben, hogy valahol kötelező lenne a gyermekek megrontása... szép.

Veszélyes fiúnak tűnik a…

#789933 banyaiz Előzmény: #789916

Tanulság az ügyben, hogy menekültként érkezne , de menekül az ujjlenyomat elől is. Mert az van a kobakjában , hogy Mo-n leveszik az ujjlenyomatomat akkor , hogy jutok Germanyba világvége. :) Ezért ment a kukoricásba.

Ezen mindenképp alakítani kell a szabályozásban vsz mert ez röhej, hogy maga a szabályozás ösztönzi arra, hogy meneküljön a hatóság elől , és a végén ezzel járhat jól, hogy tényleg Germanyba eljut és maradhat. Egy olyan módosítás ezt megoldhatná ha megérkezik Germanyba regisztráció nélkül az első kérdés hogyan került oda , menekült Európában is akkor ki van utasítva kapásból .

Csak ezt is esemény közben nehéz lett volna így alakítani, de mint tanulságot le kell vonni belőle. Ez ilyen móka. Az vsz alap kell legyen, hogy aki megszegi az előírásokat az nem járhat jobban mint aki betartja. Ezt nem tudta biztosítani az érvényben lévő szabályozás. Ami nagyon nem jó.

Egyébként bármi a szabály mindig lesz aki megszegi semmi sem zár tökéletesen , talán É-Koreában nem próbálkoznak a menekültügyi, bevándorlási szabályok kijátszásával. Vagy csak 1-2 igazán megszállott odajutni szándékozó polgár. :)

egy békés és szolíd menedékkérő..elvágom a torkod hitetlen,

#789922 MGHUN Előzmény: #789881

Milyen csábos az a fej és az a gyönyörűen, kecsesen és egyaltalán nem fenyegetően felemelt, ökölbeszorított kéz, egyaltalán nem rossz belegondolni, hogy ilyenek közt járkálhatunk egyszer az utcán.

egy kis népies pajkoskodás

#789921 MGHUN Előzmény: #789888

GYönyörű, ez szép...

Undorító, Több "erős, bátor férfi" egy nő ellen.. hol van ezekben erkölcsösség? A migánsok nagy többségében (tisztelet a kivételnek) nincsen. Ez aztán az igazságos kűzdelem. Gerinctelen férgek. Ezeknek találták ki a minimálbéres útépítést. Arra jók lennének.

Vicces belegondolni, hogy ha Merkel ezt hallaná (vagy is olvasná) és német állampolgár lennék, már az ajtón kopogtatna a titkosszolgálat, akik elvisznek nácizmus vádjával. Erre nem tudom, milyen indokot tudnak felhozni a libsik... Ilyen akkor sincs. Ez nem valami primitív, diktatorikus állam, ahhol anarchía uralkodik az utcákon, hanem Európa, egy civilizált társadalom, ahhol a szólás szabadság joga mindenkit megillet, bármi is legyen az a vélemény (elvileg).

Az, hogy ez büntetlenül lehetséges ez, az egyszerűen nevetséges és aggodalomra ad okot, hogy visszafejlődünk. Ez a liberalizmus teljes csődje. Egy ilyen válságban a liberalizmus eszméje nem működik. Ennek ezek a súlyos jelei. Mert akár mennyire fáj a libsiknek, ezek a niggerek NEM LIBERÁLISOK, ÉS NEM IS LESZNEK AZOK!!!!!!!!!!

Ha ennek az iszonyatos népvándorlásnak nem lesz vége az iszonyú következményeket fog magaután vonni. Ha jönnek ezek a radikális patkányok, akiket nem tudnak kiszűrni, akkor durva dolgok lehetnek még Nyugat-Európában. Itt már nem az emberiesség számít, hanem a közbiztonság. A migrációt LE KELL ÁLLÍTANI, mert többet NEM BÍR EL EURÓPA!!!!!