komp....
Ibiza Előzmény: #790141A világ szinesen szép.. nekem jó ha vannak arab kinai japán thai éttermek boltok.. van cigány haverom nem egy..zsidó is van 1-2.. arab srácok is..egyiptomi virágárus..2girosos török..szir pénzváltó.... van újpesti és van angyalföldi..de van budai gyógyegér értelmiségiből is jópár....nagytudású professzor.. vannak vasiak..somogyiak.. békésiek..kecskemétiek.. szabolcsiak.. áá-zós sálgótarjániak..erdélyi góbék.. mindenki más..
hernyó gerinctelen hazudós ember mindenhol van.. ez önbecsülés és tartás kérdése.. persze vannak jellegzetességek..jókat derülünk ezeken.
egy dolog van..a magyarok keresztény kultúrában, . demokráciában élnek..európai műveltségűek... vannak időtálló szokások hagyományok.. a magyarok befogadók.. de a befogadottak szokásai törvényei nyilván nem ütközhetnek a miénkkel..
Aki vendég megilleti a vendégjog.. Én tiszteletben tartom őt ő engem..a hazám és a törvényeinket szokásainkat..tudta hova jön..ha ez nem tetszik neki akkor ne ide jöjjön.. ha én megyek hozzá én betartom a fentieket..
Aki menekült az viselkedjen is úgy.. szerényen és hálával.. hiszen befogadtuk.. ellentételezés nélkül kapott a közösből.. aki erőszakos követelőző azt sem a menekült hanem a vendégjog sem illeti meg.
Aki külföldi és itt él..az ezért a társadalomért ezért az országért dolgozik.. fizet adót.. tartsa szokásait..szinesitse a világot.. ha sokadik generációs..itt adózik..itt teljesiti társadalmi kötelezettségeit akkor ő magyar.. és xx kisebbséghez..közösséghez tartozik..legyen rá büszke..
Már irtam..
ember
magyar
kisebbséged a sorrend.. ha kisebbséged az első akkor lezsidóznak..lecigányoznak..lesváboznak..stb stb..
Bármit teszel azt a nevedhez..mint emberhez irják.. hozzáirják a hazádhoz.. jó fej magyar.. ha kisebbséged is van akkor kisebbséged számlájához is húznak egy strigulát.. jó fej magyar..volt mondta ő cigány etnikumú.
Sokan jöttek erre az évszázadok alatt.. a többség az hozzátett valamit a kultúránkhoz..olaszok svábok..tótok.. görögök..vietnámiak..de ezek igy is jöttek ide..ezzel a szándékkal.
nem csak elvenni akartak..