komp....
MGHUN Előzmény: #790152Ebben igazad van, de ez ennél azért kicsit bonyolultabb. A nagy részük nem ilyen, amit te leírtál. Tisztelet persze a kivételnek, akik szintén eléggé nagy áldozatok. Szégyenkeznek a saját népük miatt. Az, meg, hogy vannak kisebbségek még nem lenne baj, ha kisebbség is maradna. Manapság Magyarország lakosságának a 60%-a magyar. a többi valamilyen ksebbséghez tartozik. Legfőképpen cigány, akiknek ugye bár, akárhogy is tagadják egyesek a 90%-uk egy hulladék. A normális cigányok ezért is a legrosszabbul járt kisebbségi emberek, mivel valóban, bevallom sokszor én is általánosítok közöttük, de eddig sajnos eg vagy kettő normális roma emberrel találkoztam. Volt olyan, még emlékszem, 8 éves lehettem, a cigány meg 14 volt. A gyökér haverjával mikor elmentem mellettük eléggé furán bámultak (ráadásul ez az iskola előtt volt) majd ketten megindultak felém, és az egyik fel is rugott volna, ha nem szaladtam volna el. Már a bokámat rugdosta, de meg tudtam tartani a stabilitásomat. És ez csak a kezdet volt. azóta is kismillió ilyen eset volt, gyengébb, súlyosabb, és ezért is szoktam általánosítani. Többi kisebbséggel is érzékelem ezt még manapsági is, nagyon nagyon gyakran. Az arabok között is van még végül is barátom is 1 db, de annyi. Az amiket meg hallok, a gazdasági migránsokról (minden egyes nap újabb hír), az meg vérlázító, és aggodalomkeltő, főleg mert nem tesznek ellene semmit. ŐK nem tisztelik az itt élőket, se a szokásainkat, és belőlük van több (jóval 70-85%), az meg mint elején is mondtam a kisebbségekből többség akar keletkezni, a multikulturalizmus nevében. Én csak ezeket ellenzem, (ha akisebbség megmarad 30-25 vagy 20 %-ban akkor az teljesen jó) mivel így konkrétan elérjük, hogy kisebbség legyünk a saját hazánkban. Akit meg az nem érdekel, hogy ő a saját hazájában kisebbség, azt ki kellene toloncolni, vagy valami elnmegyógintézetbe zárni.