Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

8770, egy adag vétel, sz…

#789769 Csusza

8770, egy adag vétel, szűk stop betéve.

Mennyi volt ma pontosan …

#789753 Csusza

Mennyi volt ma pontosan az alja, megnézné valaki? Köszönöm.

Valaki legalább velem va…

#789679 Csusza Előzmény: #789678

Valaki legalább velem van, így már biztosabb a siker! :-)

Usát, daxot adogatják, nem vagyok boldog tőle. :-/

Te vagy a hibás! Kérlek…

#789662 Csusza Előzmény: #789658

Te vagy a hibás! Kérlek utald a számlámra, amit miattad elbuktam!
;-)

Persze ma van nálunk áramszünet, I love elmü... :-/

Bár egy tegnap berakott vételem teljesült 9110 körül.

Most nagyon nézem, hogy hol vegyek még...

Kellett emlegessem a 10%…

#789658 banyaiz Előzmény: #789655

Kellett emlegessem a 10% eséseket.

Nem tudom mi a helyzet megszórták rendesen egy ilyen semlegesnek tűnő napon.

Az a 2011-es amcsi n…

#789625 banyaiz Előzmény: #789529

Az a 2011-es amcsi nagy zuhanás hirtelen napon belül 10% dow esés vagy mennyi volt, ilyesmit érzek kicsit a levegőben .

De lehet, hogy csak az idegeim gyengélkednek . :)

Két adag kistoppolódott …

#789548 Csusza

Két adag kistoppolódott 9349-en. Beker átlag ~9170 volt.

Jogos. Ezektől tartok én…

#789529 Csusza Előzmény: #789517

Jogos. Ezektől tartok én is. Ettől persze még veszem -nem én lennék, ha nem így tennék :-) -, bár próbálom ésszel, óvatosan. Annak a 10-05%-nak jó volna csak egy részét bukni azon a borongós reggelen... :-)

Az lenne a jó, ha 10 k k…

#789517 banyaiz Előzmény: #789507

Az lenne a jó, ha 10 k környékére felkeverednénk de gyorsan határozottan. Ha már megyünk. Nem vagyunk már olyan nagyon távol tőle . 600 Ft bő 6%-ra.

Azért ránézek erre 2400 környéki snp-re azért benne van , hogy jön egy olyan pofánvágós nap egy olyan igazi esős hét vagy ilyesmi.

El fogja érni a piac azt a pontot mindenféle pozitív kilátás ellenére, hogy most nagyon magasra jöttünk esni kell.

Nem örvendeznék túlzottan egy olyannak, hogy ezt a mi nyitvatartási időnkön kívül adná elő és mondjuk 9700-ról másnap kikötnénk egy 10%-os eső napban.

Mert szerintem ennek a hangulatnak a lezárása valami olyasmi lesz, hogy amikor átfordul akkor ilyen bux szinten 10-15% esés minimum gyorsan, vagy viszonylag gyorsan.

Nehéz most belőni, hogy meddig mert könnyen úgy is lehet járni , hogy idő előtt ugri bugri hát ez ilyen időszak . :)

Nyilván semmi sem nő az …

#789507 Csusza Előzmény: #789489

Nyilván semmi sem nő az égig, de egyelőre arra tart a világ. Szerintem menjünk a farvizükön, abból nagy baj nem lehet. :-)

Concorde-ák elég optimPisták:

"

Szinte a csúcson zárva - kitörés előtt a technikai kép?
Izgalmas szinten, minimálisan abszolút csúcsa alatt zárt a hazai részvényindex. A technikai képet nézve és a mostani optimista fejlődő piaci hangulattal együtt van jó esély rá, hogy a piac megpróbálkozik egy kitöréssel a 34 ezer pontos szint fölé. Az igazi teszt ma jöhet, amikor már a tengerentúli piacok is nyitva vannak.
Unalmasan erős a forintpiac
Nagy mozgások nincsenek a forint piacán, tegnap azonban már 308 alá csúsztak a jegyzések. Nem látni a trendfordulót, a hazai deviza az egyébkén erős fundamentális kép mellett jellemzően akkor szokott gyengülni, amikor jelentős centrum hozamemelkedést látunk - most ennek pont az ellenkezője a helyzet. Nincsen általános kockázatkerülés sem a világban, illetve a táguló francia hozamfelárak kérdése sem fajsúlyos probléma - egyelőre - még a régiós devizaárfolyamok szempontjából.
OTP és MOL vételek, Richter oldalazás
Kisebb mértékű MOL, nagyobb mértékű OTP emelkedés volt tegnap, összességében ezek eredményezték a tegnapi csúcsközeli indexet. Az OTP esetében új sok éves csúcson zárt az árfolyam, kiemelkedő túlvettség nélkül, amely megalapozhat egy mai emelkedésnek. A MOL a 21 ezer forintos szinttel birkózhat, itt a technikai kép nem annyira pozitív, miközben a kínálat nagyobb.

..."

Szerintem se mert nagy v…

#789489 banyaiz Előzmény: #789484

Szerintem se mert nagy várakozás most nem lehet rá, inkább ha mégis felminősítenek az egy bónusz.

Usa menetel minden nap addig célárak felé tarthatunk. :) Csak meddig tudnak ezek így örömködni ez egyre jobban foglalkoztat.