Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Xiaomi előretör

#790167 matgab Előzmény: #790165

hol lehetne a fitbitet shortolni?

Én annyira nem vagyok ott ezekben a certi kereskedésekben, pedig a múltkor a Teslát is akartam, de nem találtam...

Xiaomi előretör

#790165 Koffein

Jelentősen előretört a Xiaomi a fitness-kiegészítők piacán, a negyedik negyedévben 15 százalékot sikerült elérni, míg az Apple Watch nem tudott javítani, maradtak 14 százalékon, ahogyan egy évvel korábban. A nagy vesztes a FitBit lett, 19 százalékra esett vissza 29 százalékos részesedésük.

SNAP

#790136 Koffein
beszabehu +50%ban, hogy vehetik ennyire az emberek? ez nagyobb lufinak tűnik, mint a facebook :-/

gyanús nekem ez az ok né…

#789929 matgab Előzmény: #789906

gyanús nekem ez az ok nélküli magyar BUX index esés. Mostanában a BUX valahogy mindig az USA előtt jár pár nappal. Eddig mindenki eufóriában volt Trump adócsökkentése miatt. Ahhoz képest ma meg azt mondja, hogy előbb az eü-i reform? Az eü-i reform meg egy végeláthatatlan reform nemcsak itt Magyarországon, de az USA-ban is az lesz. Ha észreveszi a piac, hogy itt bizony nem lesz adócsökkentés, vagy nem olyan jelentős, amit betáraztak, az durva kijózanodást fog eredményezni... Vagy nyomtatnak megint usd-t?

ezt eléggé elaprózottnak…

#789821 Koffein Előzmény: #789811

ezt eléggé elaprózottnak érzem, de ha több100milliós tökére vetítjük, még beleférhet :)))

Amilyen véletlenül vette…

#789820 Koffein

Amilyen véletlenül vettem bele a xeroxba, olyan szépen megy a kicsike. Hihetetlen, majdnem minden vörös, nix hír, és totyog felfele... döbbenet...

kb 12 poziciót nyitottam…

#789811 Fornit Előzmény: #789808

kb 12 poziciót nyitottam az utóbbi kb 5 hétben. Kezdek félni nem lesz ennek jó vége..:))

aszondja, hogy "durva fordulat várható"

#789586 TrendMan Előzmény: #789584

Ahogy olvasom, Livingstone körében nagyon népszerű lehetett a piaci időzítésre játszó stratégia, mert a nagy válság után a harmincas évek elején minden korábbi nyerőjét elbukta, amikor ő már az emelkedést vizionálta, de közben a piac még mindig ment tovább lefelé. (1930-34)

Ezekután már csak árnyéke volt önmagának és végül öngyilkos lett.

belengeti, de nem mondja ... Hurrá!

#789526 TrendMan

Most komolyan azt játsszák, hogy amíg lengeti az adóreformot, addig emelkedés van és amíg emelkedés van, addig lengeti, de nem mondja?