Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

ezt eléggé elaprózottnak…

#789821 Koffein Előzmény: #789811

ezt eléggé elaprózottnak érzem, de ha több100milliós tökére vetítjük, még beleférhet :)))

Amilyen véletlenül vette…

#789820 Koffein

Amilyen véletlenül vettem bele a xeroxba, olyan szépen megy a kicsike. Hihetetlen, majdnem minden vörös, nix hír, és totyog felfele... döbbenet...

kb 12 poziciót nyitottam…

#789811 Fornit Előzmény: #789808

kb 12 poziciót nyitottam az utóbbi kb 5 hétben. Kezdek félni nem lesz ennek jó vége..:))

aszondja, hogy "durva fordulat várható"

#789586 TrendMan Előzmény: #789584

Ahogy olvasom, Livingstone körében nagyon népszerű lehetett a piaci időzítésre játszó stratégia, mert a nagy válság után a harmincas évek elején minden korábbi nyerőjét elbukta, amikor ő már az emelkedést vizionálta, de közben a piac még mindig ment tovább lefelé. (1930-34)

Ezekután már csak árnyéke volt önmagának és végül öngyilkos lett.

belengeti, de nem mondja ... Hurrá!

#789526 TrendMan

Most komolyan azt játsszák, hogy amíg lengeti az adóreformot, addig emelkedés van és amíg emelkedés van, addig lengeti, de nem mondja?

Uran

#789470 Koffein Előzmény: #789467

ha érdekel a folyamat kipróbálhatod... habár a faktort ismerve, nem sok esélyük lesz pert nyerni, ha te is a fedélzeten vagy :))

Uran

#789462 Koffein Előzmény: #789461

csoportos per ... anno a gopronál voltak (gondolom most is vannak, csak nem követem) ilyen perek, mert egy pár részvényes úgy érezte, hogy a gopro nem tett meg mindent az érdekében, hogy ne érje ekkora kár a részvényeseket, mint amekkora érte... így arra buzdítottak mindenkit, hogy együtt pereljék be és blablabla... ahogy nézem itt is kb ugyanez a helyzet...