Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Miljen okos, miljen ügyes, a legkisebb ugrifüles

#789549 Euroman Előzmény: #789539

Mit is kellene?? Miért nem tetszik a fityesznyikeknek az ellenvélemény???

Miljen okos, miljen ügyes, a legkisebb ugrifüles

#789539 prospero Előzmény: #789530

NOlimpia! :-)!

Az életben nem mossák le magukról...

momentumosok..kb ilyennek képzeltem őket..

#789527 Láma Előzmény: #789524

Pont, mint a gazdáid, 30 éve. Fiatal demokraták. Csak ezek nem kisz titkárok. Öreg hiba, ugye?

Másik része ennek , hogy…

#789424 banyaiz

Másik része ennek , hogy nemzeti egység volt mögötte. Hol? Engem nem kérdezett róla senki, és nem is tájékoztattak.

Ja, hogy a pártok megegyeztek, az ennyit ér. Eljátsszák itt a Grál lovagot mintha nem ütne övön alul állandóan.

Mondjuk egy vizitdíj , az egészségügy mögött nincs nemzeti egység pártszinten, hogy több forrás kell? Akkor az ott mi volt. stb stb.

Baromi egyszerű a képlet vsz, ha ez ennyire fontos téma az országnak, az olimpia rendezése, a gonosz migráns kampányra fordított milliárdokat, és a népszavazásra fordított lóvét , időt , energiát stb arra kellett volna fordítani meggyőzni észérvekkel arról a népet ez egy jó dolog Mo-nak.

Ja , hogy most már nincs rá idő, hát itt ökörködtünk ezzel a gonosz migránsozással pénzt , időt nem kímélve, sok értelme volt.

Nem vagyok egy nagy lelkes olimpia hívő így alapjáraton, de annál mindenképp több értelmét látnám mint Európa közepén kerítéseket húzni, aztán emberkedni a semmire.

A gond az , hogy ennek az egésznek a levét mi isszuk meg, ki volt a nagyobb hazaáruló ilyen olyan ügyben, olimpia ügyben most éppen. Közben csak erre az olimpiai pályázatra már mrd-ok elmentek. Ez a fő probléma.

Paksról nem is beszélve. 3000 mrd-os ilyen meghatározó döntés fű alatt a pártok mindent mérlegeltek. Hát , hogy ezek az emberek mindent mérlegeltek nem túlzottan nyugtat meg, mert sugárzik róluk a nagy bölcsesség. Ez lenne egy olyan téma amiről érdemes lenne közéleti vitát folytatni, érdemben, és utána dönteni. Nem az ilyen dolgokról vasárnap zárva legyen a bolt. Egy ország energetikai politikájának a meghatározása 50 évre vagy ki tudja mennyire. Még abból is lehet egy ilyen olimpia történet könnyedén, aztán az mennyibe fog kerülni megkötött szerződésből ki kell hátrálni.

Ez nem más mint minden mellékes dologból parasztvakítás nagy handabanda, az érdemi dolgok pedig fű alatt mindent mérlegeltünk, nemzeti konszenzus van. :) Demokráciának a paródiája.

re

#789421 banyaiz Előzmény: #789344

Szerintem Spade az a legnagyobb őrület amiből ki kellene keverednie az országnak, hogy minden kérdésből aktuálpolitikai szempontok szerint vitatkozzon.

Vizitdíjtól a vasárnapi boltzárig, a migránsokig és az olimpiáig.

Ezen a szitán át kell látnunk ahogy Lajos barátom mondta. :)

Ez egyedül a politikusok érdeke, hogy így legyen mert így fontosnak tűnnek. Szakemberek helyett egy népszónok , hordószónok aki valami retardált szinten mindenről szónokol a keményen drogozó népnek. :) Ez az állapot csak nekik jó oldaltól függetlenül , mindenki másnak káros.

Konkrétan az olimpia kapcsán sok szempont van amit meg lehet vitatni. Nekem az az érzésem maga az olimpia mint esemény egy leáldozóban lévő műfaj. Egy kokszos szpartakiád olyan sportokkal amiket mérsékelt érdeklődéssel figyelnek a népek. Egy mezei angol bajnoki focimeccset vsz többen megnéznek a világban mint az egész olimpiát.

De ettől függetlenül hozhat országimázs szempontból hasznot , beruházások, utána létesítmények hasznosítása stb. Nem biztos ördögtől való de nagy vállalkozás ez egy olyan országban ahol ennél sokkal kisebb dolgokban is millió teendő lenne. Főleg nagy vállalkozás ilyen vezetőkkel akiknek a szakértelme kb addig terjed miből mit lehetne lenyúlni, vagy, hogy egy szlogent kitaláljanak mindenre aztán azt hajtogassák .

Ha olimpiát akarnak mutassák be a nyilvánosság előtt a matekot érveljenek , és győzzenek meg róla. Persze ez nehezebb ügy mint valami retardált gonosz migránsozás. Érvelni, számokkal, tényekkel, lehetőségekkel stb stb. Ha meg erre nem képes mint vezető, akkor ne ilyen kokszos szpartakiádokkal foglalkozzon az túl komoly dolog hanem gonosz migránsozzon az a szintje, azt át tudja ugrani siker hegyek. :) Ennyi a véleményem a kérdésről.

Akkor nem gond és "gyáva…

#789420 prospero Előzmény: #789417

Akkor nem gond és "gyávaság" ugye, ha csak simán visszavonják a pályázatot népszavazás nélkül... arra a kérdésre, hogy "Akarja-e, hogy Budapest vonja vissza az olimpiai pályázatát" (szerk. és ezt aláírta 266 ezer budapesti - állítólag.)

NOlimpia :-)!

Ezt a tahó Mr. 20%-ot ne…

#789419 walex

Ezt a tahó Mr. 20%-ot nem akarják még kirúgni a komcsik?

Hát meghallgattam a győz…

#789411 Fornit Előzmény: #789329

Hát meghallgattam a győztes dalt, mit is mondjak..... finoman szólva nem tetszik.

ilyen, amikor orbánról m…

#789395 Koffein

ilyen, amikor orbánról magyarra kell fordítani :-DDD

A mai orbán beszéd alatt…

#789389 Euroman

untitled shoot-9171A mai orbán beszéd alatti arcok....részben unott, semmiberévedő, részben beszart arcok

A háromszáz forint miatt…

#789385 Láma Előzmény: #789240

A háromszáz forint miatt csillogó szemmel gyűjtött aláírások soha nem halványuló csicső fényében értelmezhetetlen a szarkazmusod.

ha már jew, akkor inkább…

#789384 Euroman Előzmény: #789382

ha már jew, akkor inkább MészárSORos.....mikor sorosoznak, akkor róla beszélnek....vagy nem... akkor meg Buffett....igaz, az meg neki büfé....az is biztos neki....sőt büfélánc