Most még jó lenne 11.850 környéke.
Remélem, habár holnap USA nyitva és a DJ. 20.700 környékéről fordulhat le a 4. hullámra.
Tehát lesz, majd egy kis fel, de utána mennek és mi is mehetünk majd lefelé.
általában igen. Unatkozom. Máskor, ha az asszony porszívózik kimegyek a kertbe. Most egyedül vagyok és lássanak csodát kiporszívóztam.
Szerintem unalmas mozgás lehet 11.860 és 11.760 között oda-vissza.
USA ma zárva van igaz?
e miatt lehet valami szokatlan mozgása? hogy nem ütik meg vagy emelik a NAGYOK?
Ez a 100 pontos péntek esti emelkedés nem zavaró?
Most a Dow Jonest néztem meg.
A 3. hullámban vagyunk itt is. A 3. hullám öt al hullámból épül fel. Jelenleg kérdés, hogy láttuk-e már a iv. hullámot, mert ugyan kivehető egy a-b-c hullám a iii. hullámból lefelé, de én rövidnek tartom, továbbá a 23.6%-os fibo 20.490 környékén van. Tehát még oda lemehetünk. Onnan felmegyünk 20.700 környékére az v. és egyben a nagy 3. hullám befejezésére. A nagy 4. hullám 20.400 környékére jöhetne le, majd indul felfelé az 5. hullám.
2017. február 13. 19:47
Még ez a hsz. is lehetséges forgatókönyv lehet:-------------------------------------------------------------
Már elindultunk lefelé. Most itt tartunk.
https://invst.ly/3ahbh---------------------------------------------------------
Tehát 11.500 környékén figyelni kellene, mert ha onnan fordul, akkor irány 11.760 környéke a (d.) pont.
2017. február 17. 9:08
A mai napot úgy lehetne megfogalmazni, hogy 11.653 és 11.810 között semleges a mozgás.
11.653 alatt shortossá válik a kép, míg 11.810 felett vételi jelek jelentkeznek.
is írtam. ha ezt törnénk, akkor 11.400-11.450 is lehetne.
-----------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok, jó hétvégét!
Írtam, hogy semleges a kép és nem dőlt el. hogy merre az arra.
Ennek megfelelően nem is nagyon kereskedtem, mert nem lehet tudni, hogy melyik utat választja.
1.) Azt feltételezem, hogy 11.810 felett (ha szignifikánsan törjük felfelé, akkor a következő utat járhatjuk be:
2.) Ha lefelé törjük szignifikánsan a 11.653-at, akkor első körben 11.400, majd a már írt 10.950-11.038 lehet a cél. Utána fel 12.400 fölé. Valahogy, így:
Van még a titkos hsz-es elképzelés, amit a következő hozzászólásban:
Pedig az S&P gyenge most. Vagy legalábbis úgy tűnik
11770-en áll,nem semmi!Jó,hogy Ricsi beírta,hogy USA zárva,így nem bántottam,igaz arra gondoltam,hogy most majd szépen oda rakják lefelé,ahová akarják,de arra,hogy most így felmegy nem gondoltam!