2017. február 13. 19:47
Még ez a hsz. is lehetséges forgatókönyv lehet:-------------------------------------------------------------
Már elindultunk lefelé. Most itt tartunk.
2017. február 13. 19:47
Még ez a hsz. is lehetséges forgatókönyv lehet:-------------------------------------------------------------
Már elindultunk lefelé. Most itt tartunk.
3. Csak az én kívánságom, hogy lemenjünk 11.500 környékére.
---------------------------------------------------
nem rémlik? Persze, csak egy távoli lehetőség.Ha meg is valósulna, sok cikk-cakk lehet még addig.
Hali. Csak hogy ne maradjak néma: :) 707-ről kisebb short indult, 658-on bent állok vétellel. :)
short zárva 700-on, kaja
SP-t elsősorban kontroll miatt nézem. A DAX fals mozgását próbálom vele kiküszöbölni.
Gondolom 11650 körül sok stop van. Esetleg csak leszúr nem tudom.
A DAX óráson szépen látszik, hogy le fog törni. Az alapján 11600-ig eshetne szerintem.
az SP-t is szoktad kereskedni? ott is van napi előrejelzésed?
azért kérdezem mert nekem a kis számlám miatt az SP jobban fekszik jobban tudok ott pozit méretezni/tartani
a DAX mozgásai már sokszor megszivattak meg persze a saját butaságom...
ezért nagyon szívesen venném (gondolom mások is!) ha az SP-s meglátásaidat/várakozásaidta/rajzaidat is betennéd...
akár csak napi 1x-2x nem olyan sűrűn mint a DAX-ot
de "B terv"-nek nagyon jó lenne :-)
SP-n mit látsz? Nemsokára mennem kell. Sajnos dolgoznom kell.
Most csak a DAX-al és az SP-t figyelem. Magyar részvényekkel csak buktam, sok ott a mutyi. Kis piac és ráadásul akkor még bóvliban voltunk.
5 perces
Van egy kis beragadt shortom10.698-11.723 között.
Most kivárás. 11.660 környékére, azért tettem long nyitási megbízást. Elsőre nem hiszem, hogy áttörné, ha esetleg lefelé menne.
Szoktam nézni az investingen az általad mutatott indikátorokat de arról, hogy merre megy majd nem nagyon találom el. Sokszor viszont csak délután tudok nyugodtan a gép előtt ülni.
Szia! Én is sokat olvasom a beírásaid, és pozíciót is szoktam nyitni. Van most pozid?
Én?Én már rengeteg alkalommal megköszöntem neki a beírásait,sokat tanultam tőle!
A 4 órás channel is oda mutat!Jó lenne végre egy kis esés!