Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Ez könnyed kis emelkedés…

#789121 banyaiz Előzmény: #789041

Ez könnyed kis emelkedés Otp-től. :) De ilyen ínséges időkben meg kell becsülnünk. Viszont a jövő találgatása most , hogy azért ebből a pöcegödörből kijöttünk 3-4 k-k és hasonló őrületek hát nehezebb ügy vsz.

Célár ügyileg nehéz mit mondani, akár rövid akár messzebb nézve. Idén jöttünk kb 10%-ot eddig. Szépen csendben. Viszonylag szerény forgalmakkal semmi extrém kilengés, csak lassú kúszás.

már ennek nem örülhetünk…

#789069 Sumér harcos Előzmény: #789008

már ennek nem örülhetünk teljes bedobással,mert ma lett egy sortom is.:)

szeretném 9050-9170 körül zárni.

nem zárkózom el későbbiekben a longtól sem.:)

jol kiadom itt magam:)

mi ez a tánc fiatalok?-t…

#789068 Sumér harcos

mi ez a tánc fiatalok?

-talán szopacs?:)

részemről az részben,mert olyan korán adtam el a longot ahogyan csak lehetett.

ezt végignézni 2nap alatt,elég gyötrelmes,bárcsak vmi fontos dolgom lett volna a napokban,hogy csak ma értem volna gép elé:)

na mind1 figyelem...mi lesz.

Brutális, amit ment. Akk…

#789041 Csusza Előzmény: #789026

Brutális, amit ment. Akkor is, most is hasonlóan viselkedik, de most még nyugisabban menetel. Céláram még semmi, nem is érzem így jól magam, de venni meg muszáj. :-)

Tavaly kb ilyenkor + pár…

#789026 banyaiz Előzmény: #788980

Tavaly kb ilyenkor + pár hét volt, hogy átment 6400-on vagy 500-on nem is tudom és vetted . Mondtad, hogy csak te veszed itt te vagy ilyen elvetemült egyedül, most meg lassan 50%-al feljebb van. :)

Kezd lőtávolba kerülni ez a 10 k környéke, de a korábbi ATH is 20%-on belül van.

Ideális lenne 10 k környékét meglátogatnánk aztán lenézne 7500-8000 közé vissza tudjam venni amit eladtam aztán várjuk a boldog fényes jövőt tovább. Így képzelném el a dolgokat. :) Ez jó lenne így.

szépen kimaradtam néhány…

#789007 Sumér harcos

szépen kimaradtam néhány száz pontból,partvonal.

érdekel....de nem érdekel.

Most látom, hogy szépen …

#788980 Csusza

Most látom, hogy szépen kihúzták. Reggel berakott vételem 9010-en teljesült, 2 adag. Elég perverz dolog így venni, de ha nincs más.

Más: legközelebbi gyj mikor jön ki, tudja valaki?

Végre valami életjelet m…

#788888 banyaiz Előzmény: #788885

Végre valami életjelet mutat. Nekem most kedvezne az is ha esne 10-15%-ot az is ha emelkedne egy 1000-est . Erre mit csinál helyben jár. :)

Sebaj nix ugribugri . Ki kell várni az események kibontakozását lassan érlelődik a dolog pár hónap ide vagy oda nem számít.

Jó egyébként nagyon az idei teljesítménye .

lezártam a az összes lon…

#788864 Sumér harcos Előzmény: #788807

lezártam a az összes longot,sorton gondolkodom,de nem merem.

mi van ha átlő itt 9000en is...de benne lehet egy le is innen,azért ts12őt illene likvidálni,még vigyorog haloványan.tehát jelenleg partvonal és lehet nem is kapkodok.

Eddig remek a forgalom, …

#788608 Csusza

Eddig remek a forgalom, komoly az érdeklődés!

:-D

Szerintem is ez lesz, er…

#788563 Csusza Előzmény: #788289

Szerintem is ez lesz, erre számítok.

Be kell tárazni, ès kivárni, amíg meglódul. Ha tényleg lódul... :-)