.... és már lent is vagyunk a tervezett 11.735-n
Most talán 11.770-11.776 -ról felmehet 11.806 környékére, majd elindul onnan le 11.735-11.740-ig.
Én is úgy érzem,hogy gyengül!?
Emlékeztek arra, hogy amikor a napos Awesomen kész volt az első púp, akkor írtam, hogy jönnie kell egy második kisebb púpnak, de magasabb DAX árfolyamnak.
Nos, meglett a második púp és a DAX csúcs ár is.
Hát, amit most csinál az már passz! Elkezdett egy harmadik púpot. Pedig ideje lett volna a "0" vonal alá mennie.
Pedig egy gyors felszúrásnak kell lennie.
11.874-ig, vagy 11.893-ig.
Na itt már kezdenek a befektetők bátortalanok lenni? Alig mozgunk. Talán már a long nem hoz annyi profitot, mint amennyire kockázatos.
11.810 felett vagyunk. Ha maradunk, akkor minimum csúcs beállításra megyünk fel. Azért 11.900-ról egy kis korrekció kell, úgy 11.825 környékére.
Sziasztok! Én is shortban vagyok, de csak mindig akkor szívok mikor türelmetlen vagyok.
Óráson,4 óráson a Channel és a Stohastic alapján már fent vagyunk,de naposon még 897 környékéig felmehet,ha jól látom?
Kérem csak ne biztassuk!:)Shortban vagyok!
Talán reggel átugorja. Amcsik nagyon keménykednek. Lassan de biztosan kúsznak minden nap felfelé, korrekció a helyben járás náluk kb 2-3 hónapja.
Elég bonyolult szerkezet amit építgetünk.
A betett rajz alapján könnyen elképzelhető. hogy még csak a 3. hullámot építjük.
A 2. hullám után az (i) és a (iii) öt hullámos szerkezetek.
Elvileg most jöhetne a (iv) hullám lefelé, akár 11.038-ig.
Majd jöhetne az (v) hullám felfelé és azzal kész lehetne a 3. hullám.
-----------------------------------------------------
Még nem dőlt el, hogy előbb lemegyünk 11.034-re és onnan fel 12.400 fölé, vagy felmegyünk 12.400 fölé és onnan esünk 11.034-ig.
2017. február 14. 8:34
11.749-nél figyelni kell. Ott van lehetősége fordulni felfelé.-----------------------------------------------
Úgy néz ki, hogy 11.751-nél fordult felfelé.