Vaze, úgy megindult, mintha motorja lenne.
Vaze, úgy megindult, mintha motorja lenne.
remélem any nyomtatja ezt a sok szart, csakhogy hasznot is lássunk...
Kemény ez a jégzajlás. Egyszer láttam olyat olvadó jég egy tavon de fújt a szél. A partnál torlódott fel a jég de ilyen méter környéki magasságra. Az a hang ami ott volt, és az a látvány jó volt nézni. Valami ott az útjába kerül abból sok nem marad. Pedig csak mezei tavon, nem nagy folyóvízen.
Történelmi lehetőséget szalasztanak el, amilyen még egyszer belátható időn belül nem lesz.
Le lehetne építeni a pazarló, nem hatékony állami szférát is (piac felszívná az embereket), de nem teszik.
De majd mindjárt jön a p betűs propagandista, aki majd elmagyarázza, hogy nagyon is jó az országnak, a keményen dolgozó kisembereknek, hogy tömik a nagynemzeti strómanokat.
http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/felzarkozun...
Na igen lassan ezeknek a tökfejeknek is leesik majd remélem, hogy a haveroknak szétosztott adományokból nem lesz gazdasági növekedés...
Ilyen mértékű EU pénz lehívásból ezt tudjuk felmutatni...Magyarázat lenne a 2009 körül manifesztálódott, nagy oroszok felé fordulásra..
Tényleg nevetségesek az emberek.. vörös lila narancs szivárványos szemüvegekkel nézik a világot és a másikra mondogatja micsoda egy elkötelezett.
Ha valaki bírál valamit az biztos jele annak ellene van az "ügynek"..
- ha euban valami nem jó..van rá javaslat az totális eu ellenesség..ha valaki kereskedik orosszal.. az orosz seggnyaló.. (természetesen sauli meg usai segget nyalni szükséges)
csak a kritikátlan beszopás az ami nem bomlassza az egységet és az ami helyénvaló és elvárt..ha az egyik klubtag bármilyen pozitív dolgot látna a túloldalon az lövészárok túloldalán az természetesen áruló..ott nincs..és nem is lehet ilyen.nemvan nem volt nemlesz..
Meg is érdemlik beszopassák őket.. intelligens mosópor..pilótajáték.. bolond politikusok.. kitűzők..ih bín csárli..meg a f..om tudja mik.. ez kell nekik..
dk-s juhászgyerek azt mondta (hvg tán) cél a parlamentbe jutás.. van ez a termék (melléktermék?) neki az a dolga eladja..
"vitánk szempontjából adott új információid nem cáfolnak engem"
ez már monthy python szint,
kiegyeznél egy döntetlenben, mi?
Hülyeségeket írkáltál, véletlenül megint az orosz segg felé nyalva...
Janukovics, az oroszbarát, mégis parafálta, ahogy a késöbbi elnökök is aláírták
Magyarország kormánya is ratifikálta - neked nem szóltak? Vagy hazudós tetszik lenni?
Te meg nyomod, hogy ultimátum, meg visszavonták, meg ezzel csak hitegették öket, de janukovics persze hogy nem írná alá. Hát, de, persze hogy parafálta és alá is írta volna.
Ultimátum volt, az igaz, csak putyintól...moszkvicsokat, és fosztogattak...
Jereváni rádió szintjén hazudtok reggel, délben, este.
Ez k. nagy. Cs papa arca mindent elmond. Szerintem vagy altató jelleggel hatott rá, vagy azon gondolkodott hová került, mi és hol csúszhatott félre. :)
Ma már te vagy a 2. aki ezt mondja, most vagy öregszem, és kezd lyukas lenni az emlékezetem , vagy nem tudom mi van. Mert úgy érzem vágom amit írtam. Lehet mikor az ember szenilis lesz akkor is úgy van vele vágja mi történt és közben mégse. :) Szóval lehet tényleg vissza kell olvassak. :) Nem.
A parafálás valóban azt jelenti, hogy egy szerződés minden oldalát ellátnak a kézjegyükkel a szerződő felek, így az adott oldal nem módosítható - de ez nem jelenti azt, hogy nem is újratárgyalható. Szándék kérdése az ügy. Szerződésmódosításról nem hallottál még? :-)! Magyarázd már meg, hogy nincs újratárgyalási lehetőség, sőt szerződésmódosítási lehetőség-ha a felek nyitottak rá.
Attól, hogy egy szerződés parafált, még nem lesz érvényes, mindössze azt rögzíti, hogy korábban miben állapodtak meg a felek. A kézjegy biztosítja, hogy egy adott oldalt pl. nem lehet kicserélni benne.
A parafált szerződés akkor lép érvénybe, ha azt a felek aláírják - és ez nem történt meg az ukrán fél részéről a vilniusi csúcson. Ez a tény, a szerződés nem volt érvényes sem a vilniusi csúcs előtt, sem utána, bármilyen szándékot is rögzítettek a parafált szerződésben-nem volt érvényes mindaddíg amíg az új ukrán vezetés/elnök alá nem írta vagy azt, vagy egy másik újratárgyaltat.
Nem manipuláltam semmilyen cikket, tekintve, hogy vitánk szempontjából adott új információid nem cáfolnak engem.
Simicska szerintem másért rágott be, nem az oroszok miatt- bármit is állít erről - nyilván ami miatt berágott érinthette a pénztárcáját és/vagy az embereit.
Mondjuk ez logikusabb és egyszerűbb magyarázatnak is tűnik, mint az oroszellenes attitűd.
http://index.hu/video/2017/02/10/fidesz_holdudvar_...
A legjobb érv:
- Meg kellene kérdezni az embereket az olimpiáról?
- Miért kellene? Az államnak van egy dolga, végzi!
(Leesett Az Állam Én Vagyok)
http://www.origo.hu/itthon/20170210-orban-viktor-e...
Már megint támadásokat kell kivédenünk, legnagyobb ellenségünktől a vesztünkre törő gonosz Brüsszeltől? No problem ha máshogy nem fejünkkel védjük az ütéseket , edzésben vagyunk ezen a téren. :)
Szerintem amit előadott az megint orvosért gyógyszerészért kiált.
Ezek építő dolgok, hogy teljes foglalkoztatás, jövőbe vetett hitet sugározni stb, értékelem, de ezek a paranoid rohamok, világmegváltó gondolatokkal keverve nekem sok , nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon.
Ki más is vitatná, mint a független fideszcöf?
http://index.hu/belfold/2017/02/10/most_akkor_hany...
"A bizottság készen áll, hogy a már parafált szerződés végrehajtásának módjairól egyeztessen, de a tárgyalások bármilyen formában történő újranyitásáról nem lehet szó.
– jelezte Barroso. "
"Ez mi, kedves tőzsdenyul? Másold már be, hogy mit hazudik erről a wikipedia."
...
Ez mi? Ez, kedves propagandista, a cikk manipulálása a részedröl. Ezt kurzuson oktatják amúgy a közmédiában? Vagy eleve felvételi kritérium?
Itt a teljes cikk:
...
"A közlemény szerint Viktor Janukovics arra kérte Barrosót, engedje meg, hogy egy ukrán delegáció Brüsszelbe utazzon, hogy tárgyalásokat folytassanak az Európai Bizottsággal a társulási és szabadkereskedelmi megállapodás egyes elemeiről.
Barroso válaszában világossá tette, hogy a megállapodást már parafálták, vagyis a brüsszeli és kijevi illetékesek minden oldalát ellátták kézjegyükkel, ami a diplomáciában annyit jelent, a szerződés elkészült.
"A bizottság készen áll, hogy a már parafált szerződés végrehajtásának módjairól egyeztessen, de a tárgyalások bármilyen formában történő újranyitásáról nem lehet szó" - húzta alá a brüsszeli testület vezetője. A bizottság azt is közölte, hogy Janukovics elfogadta ezeket a feltételeket, az EU-ukrán egyeztetések időpontjáról pedig a "megfelelő diplomácia csatornákon keresztül" fognak megállapodni"
...
"Naná, hogy egy ilyen ember szó nélkül aláír bármit, amit elé tesz EU. :-)!"
Ezt nem janukovicsról írtad, pedig...ugye?
Folyamatosan direktbe hazudsz a témában, 1956 is hülyeség volt, a Majdan is, mindenki inkább menne együtt az orosz úton békében...a nagy antikommunisták.
Nem csodálom, hogy Simicska csak annyit tudott erre nyögni, hogy geci.
(parafálásról is találsz szócikket, nézd meg, meg tudod-e úgy vágni azt is, hogy a céljaidnak megfeleljen)
miért nem reagálsz semmit orbán beszédére továbbra sem? Ugyan kérjél már eligazítást :)
Tudod, amiben ecseteli, hogy Eu/Nato tehet mindenröl...ja nem, másképp látta a szitut, csak azóta korpásodik a haja
Ha elolvastad volna a wikit, akkor láttad volna, hogy a puccsista aláírása nem volt elég, kérték a következö demokratikus választáson megválasztott elnökét is. (alá is írta - a demokratikusan választott elnök)
Hazugság #2, a vétójog:
"On 26 November 2013 the Ukrainian Government admitted that Russia had asked it to delay signing the EU association agreement"
Az ukránok szerint putyin vétózik, erre mondja (Nov 29-én) Barroso, hogy talán nem kéne.
Érdekesen szelektív az idövonalad. Gondolom demencia :)
"But also on 25 February 2013 President of the European Commission José Manuel Barroso made it clear that "one country cannot at the same time be a member of a customs union and be in a deep common free-trade area with the European Union".["
Ennek a gazdasági értelmezése megy -e neked? you, know, tözsdefórum...
Gondold már át, hogy mit is jelent, amit kifogásol az Eu.
Arra is várom kedves válaszod, úgy is mint friss propaganda, hogy mit kellett volna tenni 1956 helyett és a Majdan helyett?
Please advise, hogy lássam miként gondolkodik a kérdésröl Viktor és Viktorovics.