Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

prospero Előzmény: #788853

A parafálás valóban azt jelenti, hogy egy szerződés minden oldalát ellátnak a kézjegyükkel a szerződő felek, így az adott oldal nem módosítható - de ez nem jelenti azt, hogy nem is újratárgyalható. Szándék kérdése az ügy. Szerződésmódosításról nem hallottál még? :-)! Magyarázd már meg, hogy nincs újratárgyalási lehetőség, sőt szerződésmódosítási lehetőség-ha a felek nyitottak rá.

Attól, hogy egy szerződés parafált, még nem lesz érvényes, mindössze azt rögzíti, hogy korábban miben állapodtak meg a felek. A kézjegy biztosítja, hogy egy adott oldalt pl. nem lehet kicserélni benne.

A parafált szerződés akkor lép érvénybe, ha azt a felek aláírják - és ez nem történt meg az ukrán fél részéről a vilniusi csúcson. Ez a tény, a szerződés nem volt érvényes sem a vilniusi csúcs előtt, sem utána, bármilyen szándékot is rögzítettek a parafált szerződésben-nem volt érvényes mindaddíg amíg az új ukrán vezetés/elnök alá nem írta vagy azt, vagy egy másik újratárgyaltat.

Nem manipuláltam semmilyen cikket, tekintve, hogy vitánk szempontjából adott új információid nem cáfolnak engem.

Simicska szerintem másért rágott be, nem az oroszok miatt- bármit is állít erről - nyilván ami miatt berágott érinthette a pénztárcáját és/vagy az embereit.

Mondjuk ez logikusabb és egyszerűbb magyarázatnak is tűnik, mint az oroszellenes attitűd.