tartod még a 600-as és 580-as longokat?
gondolom 400 körül indul a bevásárlás ;-)
tartod még a 600-as és 580-as longokat?
gondolom 400 körül indul a bevásárlás ;-)
Nem teszem be, mert tartok tőle, hogy megzavarhat valakit, de napos Ichimoku Kumo teteje nagyon adná magát. De, az lent van és nem hiszem, hogy odáig lemennénk.
Lehet még cikk-cakk több is. A day trederek örömére. A nagyok nagy bevásárlást és short dobást tartanak.
Lehet,hogy az 525 is elég lesz neki?
Sziasztok, jó reggelt!
A mai alj eddig 11.464. Van rá mód, hogy legyen egy kis korrekció felfelé talán 11.550 környékére.
Innen lemehetünk 11.375 - 11.425 közé.
értjük a célzást :)
Még anno 2015 augusztusában a Szigligeti strandon örültem,hogy a 2000-ért vett dax short certimet el tudtam adni,2200-ért,aztán két hét múlva már 8000 körül járt!Néha van úgy,hogy a pánik az pánik,még akkor is ha kreálják,na akkor semmilyen alakzat,technika nem igazán érvényes.De most még talán nem jött el az idő,így könnyen úgy alakulhatnak a dolgok,ahogyan leírtad,mert nagyon jók a meglátásaid!
Jaaaa, annak a denevér alakzatnak örültem, hogy felfigyeltem rá. Ráadásul az elmúlt longos időszaka alapján az a 11.850 cél ár is elmehetett volna.
Erre nem besült! Hmmmm! Pedig olyan jól nézett ki.
Köszi. Pedig jó, ha van visszajelzés. Pld.
- szerintem más irány várható
- miért megy pont oda a hullám
- hát ez nem jött be
- volt részemről haszna az elemzésnek (persze azt hozzá kell tennem, hogy mindenki saját felelőségére kereskedjen)
Szóval jó, ha jön valami visszajelzés, mert sokszor azt hiszem, hogy csak beteszem és nem olvassa senki.
Arról meg nem is beszélve, hogy én is szeretnék tanulni mások meglátásaiból, ismereteiből, tudásából.
Borospincében voltam,de az asztal alatt,azért bele bele lestem,köszi a vasárnapi elemzést!
Köszönöm a munkádat és értékelem. Tényleg nem egyszerű. Nem írok sokat, mert nem értek hozzá meg ritkán tudok itt lenni a napi kereskedéshez.
Köszönöm, Azért vannak akik értékelik a hétvégi időtöltésemet.
látom neked szépen bejött elliott, gratulálok :)
Sziasztok, jó hétvégét!
Szombati fejvakarásom a következő!
Órás intervallum alapján.
Nagyon patt helyzet alakult ki.
Továbbra is két célárat várok:
- 11.750 környéke, onnan shortot nyitnék
- 11.400 környéke onnan longot nyitnék
Viszont nem kiszámítható jelenleg a mozogása.
Ami bekavart, hogy a "b" hullám készültségi foka bizonytalan.
1. Vegyük az első változatot, hogy elkészült a "b" hullám 11.723
környékén. Onnan kezdődne öt hullámban lefelé 11.400 környékére a "c"
hullám. (innen indulnánk 12.000 fölé.) (nekem nem tetszik ez a "b" hullám, habár nem is kérdezték tőlem, hogy mi tetszene)
---------------------------------------------------
A hétvégi fejvakarásomban az 1. változat nyert.
A pink iii-ra és iv-re figyeljünk, mert, ha ezek a harmadik és negyedik hullámok, akkor holnap nyitás után már leszaladhatunk 11.400-ra.
Szerintem, elkezdhettük a 11.400 környékén található 4. hullám befejezését. Tehát megelégedett a 11.724-es "b" hullámmal.
A 4 hullám "c" hulláma
Talán elkészült a "iii" hullám. A IV. hullám felmehet 11.590-ig, 11.615-ig vagy 11.641-ig. Utána le az "v" hullám 11.400 környékére.
komponensek mozgásában van logika?