Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Románia topik nélkül is

#788582 Koffein Előzmény: #788559

internetadó ellen sikerült összehozni egy negyed ekkora összefogást :)

ja és a csíki sör melletti szimpátia tüntetésre, és/vagy bojkottra is kapható a nép, miközben a szomszédba 500e ember tüntet a korrupt kormány lemondásáért

http://kepek.444.hu/2017/02/06/felmillioan-tuntettek-a-kormany-ellen-romaniaban

súlyban a csíki sör bojkottja, illetve korrupt kormány megregulázása, hogy az még sem úgy van, ahogy elképzelik, nem egy és ugyanaz...

Re: :-(

#788581 phiona Előzmény: #788535

Megint egy szemléletes példa. Láma felvetett egy erkölcsi kérdést, Ibiza kifarolt és maszatolt – aztán libsizett, személyeskedett és támadott. Mivel időmilliomos, lenyom mindenkit dumában és hsz-számban, bedurvul és méltatlanul ocsmány. Hagyjuk, reménytelen – ennyi az utóíze. És az utóhatás még: hagyjuk az egész fórumot is, riasztó és ijesztő. Nem a paprikajancsiság, a harsány önkeresés, hanem ahogy ez a fórum az önigazolásra vágyó erőszakos hittérítése otthonává vált. Mindenütt buzog hozzászól okoskodik, mit ebből a köz vagy a fórum érdekében? A hsz-eket szaporítja, de kohéziót teremt-e? látogatókat vonz-e? ad-e pluszot, közvetít-e jót? Dominálja a fórumot a rengeteg írással, de jóra használja-e? Nem mondom, hogy a látogatottság visszaesése csak neki köszönhető, de biztosan tudom (személyes kapcsolatok) hogy jelentős része van benne. A hitványság és a hamisság mindig visszaüt - nem lehet negatív következmények nélkül hazudozni, alap emberi törvényeket megsérteni. Sem a politikában, sem a fórumokon, sem sehol. Az alpári tiszteletlensége bagatell ahhoz képest, hogy észre sem veszi hogy a vállalhatatlan elveit hirdeti, hogy elporladt a gerince… mert bizony elporladt annak, aki nem akarja látni és mentegeti a mocskot amiből előnye van.

Velem szemben azzal szokott tromfolni (a szokásos földbe gyalázós szövegein túl nővel szemben főleg cizelláltan) hogy biztos szerelmes vagyok belé, hogy foglalkozom vele. A szeméttel is foglalkozom mielőtt kidobom.

Láma erkölcsi kérdését feszegeti (másképp, de azt) amúgy az Oscar jelölt filmünk, csak 25 perc, érdemes megnézni. https://www.youtube.com/watch?v=_GuJfkicnmk

Az oroszok elleni szankc…

#788558 Kiss Zoltán Előzmény: #788537

Az oroszok elleni szankciók szerintem német,és nem EU szankciókat jelentenek,de nem az oroszok voltak a fő cél,hanem kelet-közép Európa stb,...államai,a németek gazdasági befolyásukat akarták növelni,és az oroszokat kirázni a térségből mint ellenfelet!

"De közben ezzel azt üze…

#788547 prospero Előzmény: #788538

"De közben ezzel azt üzenjünk Ukrajnának, hogy a területetek egy részét az oroszok elfoglalták, mi ezt mint EU tagállam leszarjuk és haverkodunk Putyinnal. "

EU mint "birodalom" mit üzen Ukrajnának, amikor a szankciók köre alól nagyvonalúan kivonja a gáz és kőolaj kereskedelmet? Meg minden ország azt, ami érdekének éppen megfelelő.

Hagyjuk már.

Re: :-(

#788543 Ibiza Előzmény: #788535

látom egy libsibalos aktivistával van dolgunk.. anno beraktam saját tejjegyem.. mert még meg van..de hát hazudni nektek alap..

gondoltam nem fogod érteni amit írtam..pedig nem bonyi..

libsibalosok 2010ben kiadták parancsba minden fronton totális támadás.. komcsik el is különítettek erre a célra egy összeget.

de átlátszóak vagytok mint vodkásüveg.. amit gazdáitok szétdobáltak.

kb 15mp alatt találtam..de hát mit várunk tőletek

https://library.hungaricana.hu/hu/view/DunantuliNa...

Gyakorlatilag halászunk …

#788538 banyaiz Előzmény: #788481

Gyakorlatilag halászunk a zavarosban, azzal az elgondolással vsz, hogy következménye EU részről nem lesz, és majd az oroszok ezt díjazzák .

De közben ezzel azt üzenjünk Ukrajnának, hogy a területetek egy részét az oroszok elfoglalták, mi ezt mint EU tagállam leszarjuk és haverkodunk Putyinnal. Mindezt úgy tesszük megelőzzük vele a nemzetközi konszenzust, mint Magyarország nagy világhatalom. :)

Őrület, és totális szereptévesztés vsz. :)

De a legnagyobb szereptévesztésünk az, hogy mindezzel az EU-t bomlasztjuk. Függetlenül attól mi a szankció ügy vége. Mi külön külpolitikát kezdünk az oroszokkal. Nincs elég baja az EU-nak még rúgunk rajta egyet.

Persze ezt csak burkoltan tesszük ilyen gazdasági kapcsolatokra hivatkozva, de hát mindenki tudja, hogy erről van szó. Szűzkurvát játszunk már megint az ügyben, pávatánc újratöltve. Szánalmas vsz.

Nézegetem a képeket Szijjártó fogadja Putyint , Lavrovval tárgyal stb mintha valami lakáj lenne, vagy udvari bolond körbeugrándozza itt őket.

Kíváncsi leszek ha a szankciók eltörlésre kerülnek majd mennyire látszik ez a lementünk kutyába a két ország gazdasági kapcsolatain. Közben az ukránokat jól magunkra haragítottuk, mondjuk szerencsétleneknek sokkal nagyobb gondjaik vannak bekerültek a nagyhatalmi játszmákba ütközőzónaként.

milyen hozadékot remélü…

#788537 banyaiz Előzmény: #788481

milyen hozadékot remélünk ebből az oroszokkal?

Putyin szándéka nyilvánvaló a szankciók eltörlése , és a Krím , Donyeck megszerzésének nemzetközi elismerése. Ebben egy apró lépés az, hogy egy totál súlytalan de EU-s ország miniszterelnökével jópofizik egy kicsit. Bomlasztva ezzel az EU-s álláspont erősségét.

De mi mit remélünk attól, hogy erre a kimenetelre fogadunk? Ezt megelőzve már körbeudvaroljuk őket? Az oroszok ezt megjegyzik és honorálják nekünk üzletileg?

Számomra egy totális szereptévesztésnek tűnik egy magyar miniszterelnök részéről egy ilyen játszmába keveredés. Nem látom a hozam-kockázat vonalon ez miért buli nekünk.

Minek ugrálunk itt a jelentéktelen súlyunkkal ilyen ügyekben. Az oroszok építenek nekünk atomerőművet és szállítanak gázt stb nekik ez üzleti érdek akkor is ha mi nem puncsolunk nekik. Totál értelmetlen játszmának tűnik ez.

Az oroszok hálájára számítunk, hogy majd ezt meghálálják nekünk későbbiekben?

Ebben az egész történetben piciben benne van az EU válsága. Egy ilyen Orbán súlyú kis mitugrász politikus külön utakon jár/járhat egy ilyen stratégiai kérdésben mint az Oroszországhoz való viszony. Ezt megteheti következmények nélkül egy EU-ban. Ez megint egy alapoknál meglévő rendszerszintű problémára utal.