Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: :-(

Ibiza Előzmény: #788476

nem érdekel az analógiád..mert együgyű..látszik olyan fabrikálta aki közelében sincs a vállalkozásnak.. ha az anyagot elszámolod olyan terméknek amit zsebre árulsz..akkor az első ellenőrzésen lebux.. mivel költségét elszámolod a bevételt nem, ezért csökken a nyereséged és az árbevételed.. ezzel arányosan a banki hitelképességed.. ha meg a zsebes pénz berakod tagi kölcsönként apeh egyből megnézi a jövedelmed..stb stb..a finom részét már nem is értenéd.

az ilye tesztet nektek fabrikálnak össze.. segit felismerni az ellent

van egy értékrendem az alapján mérek..akkor is úgy viselkedem ha nem látják.. nincs kettős mérce.. a világképemhez egy tisztességes társadalom..egészséges gondolkodású emberek kellenek..idealista..de mindig etalonhoz mérünk.

Az nálam alap ha valaki elvállal valamit az végezze tisztességesen.. vannak feladatok a társadalom palettáján..ebből lehet válogatni képességek szerint.. agysebész űrhajós utcaseprő.. ha elvállalod végezd rendesen.. ha olyat vállalsz ami képviselet..vagy bizalmi állás is akkor légy méltó rá..

bonyi? nekem nem..nekem ez az alap..

gyurcsóti anno úgy privatizálta a motimot elötte visszafogták a megrendelések teljesitését..és annyi anyagot vettek az udvaron kelett tárolni.. ez lopás? törvény szerint nem volt az..max nem tisztességes.. de ez kit érdekel? senki nem foglalkozott vele.

Ezek lopnak mondják a korábbi tolvajok..de nem tesznek feljelentést.. tudják saját példájukból.. az lopás amit be lehet bizonyitani.. ez a nihilliberális gondolkodás..mindent lehet amit az ügyvéd ki tud dumálni..

az a baj ilyen semmibe vesznek benneteket..talán nem alaptalanul.. ennyi jár nektek.. gőgösök habonyik.. veresek.. bokrosok..rogánok..mészárosok.. pislogós libatolvajok..

Amig neked nincs tartásod erkölcsöd.. addig nem fogja tudni ez a társadalom kikényszeriteni a változásokat..jól tudják ezek a politikusok..oszd meg és uralkodj.. hamis zászlót lengettek bőszen és gyilkolni is készen vagytok az "igazságért" ..ők meg jót röhögnek a lent, egymással acsarkodó jobbágyokon..nagyot koccintanak..sikerült..én adok neked..te adsz nekem..