Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

raiffeisen

#788488 matgab Előzmény: #788484

Seadrill eladásomhoz képest épp +10%-on tanyázik, megin t nem egész 24 órán belül teljesült a matgab fucktor...

raiffeisen

#788484 Koffein Előzmény: #788483

raiffeisenre gondoltam szept-január viszonylatba majdnem duplázott :)

sdrl, az más téma, engem is idegesít, hogy nem szálltam ki 6-7környékén. most azon agyalok, hogy várjak, hátha a lazacos beletol még egy kis lóvét, vagy vágjam ki, mert hagyják becsődölni.

a durva, hogy a sdrl esik, miközben a seadrill partners hasít, osztalékot fizet... hihetetlen kategória... az egyikből átmentettek mindent a másikba?

raiffeisen

#788483 matgab Előzmény: #788482

mikor? Amikor 7 EUR-ra felment márciusban, az szép volt akkor kellett volna kidobni a csába az egészet... Mohó voltam, azt hittem van valami info a háttérben, ami nem nyilvános.

Utólag okos vagyok. Tavaly júniusra ígértek nagy bejelentéseket az adósság átstruktúrálásról, azóta lapítottak , mint xar a fűben, ez egy intő jel kellett volna hogy legyen.

Most az UA-nál nem tudom, hogy mit csináljak, mert tegnap is esett 4%-ot most pedig már nagyon sok pénzem van benne.

Seadrill

#788478 Janicroft Előzmény: #788455

Én 2 EUR-n vettem Seadrillt a -90%-ban lévő pakkom mellé, azóta természetesen csak esik, a vége az lesz hogy minden pénz elmegy amit ebbe a f*stenger részvénybe raktam....

raiffeisen

#788473 Koffein

Mester, úgy emlékszem, mintha a raiffeisenbe is utaznál. Az egyesüléssel kapcsolatos híreket figyelted? Melyik fog melyikbe? és mikor lesz a 2ből1?

GameStop

#788440 matgab Előzmény: #788437

megvan egyelőre. Megeste a szokásosat, de azt hiszem beker árra már visszament.Nagyobb gondom a seadrill-el és az UAA-val vannak.

Erste

#788364 matgab Előzmény: #788351

nekem csak random és KBC. nagyjából 2/3 - 1/3 arányban.

Ersténél most nyitottam bankszámlát, oda a lakáshitelt akarom átvinni...

Erste

#788351 Kissherceg Előzmény: #788347

erste vs peti vs random, mindegyiknél van számlám, de igazából a randomot szeretem leginkább. Equitasnak a széles termékpalettája remek, erste viszont drága lett.... csak nem tudom mennyire jót ötlet, hogy minden tbsz ott legyen...

Erste

#788347 matgab Előzmény: #788345

igen. Masreszt, én a mázli faktorommal miyen kulfoldi brokernel nyissak? Hat egybol brokermarcsisodna az biztos...

Lesz mit ledolgozni 2017-ben, ez a 25-28% napi minusz nem volt betervezve...

Erste

#788318 matgab Előzmény: #788314

sőt, most nézem, hogy az Equitason kereskedhető 4890 részvény közül sikerült a top legrosszabb 5-ből kettőbe belecsípni...

hogy egyszer nem fordítva sül ez az egész, hogy mondjuk a top 5 nyerőben lennék kettővel nagy pénzzel...!