nekem csak random és KBC. nagyjából 2/3 - 1/3 arányban.
Ersténél most nyitottam bankszámlát, oda a lakáshitelt akarom átvinni...
nekem csak random és KBC. nagyjából 2/3 - 1/3 arányban.
Ersténél most nyitottam bankszámlát, oda a lakáshitelt akarom átvinni...
erste vs peti vs random, mindegyiknél van számlám, de igazából a randomot szeretem leginkább. Equitasnak a széles termékpalettája remek, erste viszont drága lett.... csak nem tudom mennyire jót ötlet, hogy minden tbsz ott legyen...
igen. Masreszt, én a mázli faktorommal miyen kulfoldi brokernel nyissak? Hat egybol brokermarcsisodna az biztos...
Lesz mit ledolgozni 2017-ben, ez a 25-28% napi minusz nem volt betervezve...
equitasnál és randomnál is vagy? Csak magyar brókerek TBSZ miatt?
sőt, most nézem, hogy az Equitason kereskedhető 4890 részvény közül sikerült a top legrosszabb 5-ből kettőbe belecsípni...
hogy egyszer nem fordítva sül ez az egész, hogy mondjuk a top 5 nyerőben lennék kettővel nagy pénzzel...!
híreket linkeltem...
Na most jön a Yolo kérdés... Rábővítsek? És ha igen melyikre?
mondjuk igen, ez egészen pikáns életérzés lehet neked, hír?
azt azért nem gondoltam volna, hogy egyszerre tud a seadrill 22%-ot esni és az Olaj shortom is minusz 2%-ban lenni...
a randomos figyelőlistámon van vagy 150 részvény... Mai top 5 legszarabb:
UAA.US -27% van
SDRL.US: -17% van
TEVA: -7,5% van
Rank progress: -4,5% van
Fitbit
VF
Nike-2,34% és van természetesen.
Ilyet még nem csesztem tőzsdei karrierem során...
nem lehet, hogy az oldal rossz amit nézel? :)
az finom...
amikor szart jelent a többi szektor társ, akkor magával rántják az Inditexet, amikor meg kilő a H&M, mert jót jelent, akkor az meg nem számít...
Hát milyen dolog ez már?! Pedig azt láttam, hogy decemberben a Zara üzletekben is marha nagy sorok kígyóztak, ott is jó eredményre lehet számítani...
A világ második legnagyobb divatipari kiskereskedője, a H&M 5 egymást követő negyedév után végre a profit növekedéséről számolt be, annak ellenére, hogy az erős dollár okán a beszerzési költségek jelentős mértékben megnövekedtek. A szeptember és november közötti időszak során a vállalat profitja 2 százalékkal, 7,4 milliárd koronára nőtt, miközben az elemzők 7 milliárd koronára számítottak. A menedzsment jelezte, hogy az idén 430 új üzletet kívánnak nyitni világszerte, továbbá az e-kereskedelmet is fejleszteni tervezik különösen az ázsiai térségben. A H&M árfolyama a pozitív hírek hatására több mint 5 százalékot emelkedett.