szerintem nagyon jól csinálod Lenthor, a piac néha megtréfál, engem nagyon gyakran, én sem gondoltam, hogy ilyen gyorsan feljövünk, h1-es gyertyával kivágták a sávból
szerintem nagyon jól csinálod Lenthor, a piac néha megtréfál, engem nagyon gyakran, én sem gondoltam, hogy ilyen gyorsan feljövünk, h1-es gyertyával kivágták a sávból
Ezek szerint 11.860 környékén lehet a 3/v, vagyis ott lesz még csak vége a 3. hullámnak. Onnan jöhetne csak a 4. hullám. De, ez már csak találgatás.
Nézzétek meg a rajzot, mert már csak ez lehet, ha megyünk tovább.
most kéne egy kis kori, h1-en indiket túlhúzták
Nekem már megvan a hangulat indexem!
Benne volt a pakliban ez az emelkedés, de hogy még korrekciót sem engednek!
Az elképzelésem szerint itt már az 5/1 hullámot építenénk.
Hát ezt benéztem, vagyis nem szabályosan közlekedünk.
Mínuszos adatok,de volt már,hogy ezután lőtt ki,például július végén,igaz akkor előtte lenyomták!
10 óra német gazdasági hangulat index!
A németek nagyon precízek dax célárakat durván érik el, erőből viszik, naposon indik támogatják, stoh szépen kulcsolt, regression csatorna alja megfogta
Ilyen szemetek nem lehetnek, hogy csak az órás felső tüske miatt törnének egy ellenállást!
Mennek fel.
fibo fan 61,8 áttörve, itt egy kis oldalazás 11678-ig akár vissza és utána újból fel hullámot várok, ha nem akkor stoppolom a pozit 11660 alatt.
Remélem ezzel a 730-al megelégszik,talán 700 fölé rakott stoppok kiszedve?
Sziasztok!
Longok fele 11720-on eladva, tegnap elég rázós napom volt, nem gondoltam, hogy másnap így megugrik. 11860 -910 a cél áram
Sziasztok, jó reggelt!
Hát, szerintem 11.548-nál dől el.
Ha, törjük lefelé, akkor legalább 11.404-ig lemegyünk.
Ha 11.548-ról felfelé fordul, akkor megyünk a "csillagos égig"
Prompt óráson nincs felső tüske, mert közel a napi csúcson nyitott.
Nem tetszik így.
A határon mozog. 11.700 felett már az 5. hullám mozgástere.
De, akkor hol lenne a 4. hullám?
Nem hiszem el, hogy még egy kis korrekciót sem engednek.
Jó reggelt! Kiváncsi vagyok meddig löki föl az index nyitásakor a megnyitott shortok stoppja.
11.695 és 11.693 dupla csúcs?
Kockáztattam 11.690-11.693 között nagy adag short. Dobom 11.705 felett, ha rossz irányba megy.
11.700 fölé ne menjünk, mert akkor erőből megcsinálhatja a 11.860-at.
Hát mit mondjak................megint bejött!Gratula!9-kor,én szerintem még meg lehet a 650 is,aztán mehet le,nekem így lenne jó!