Sziasztok, jó reggelt!
Ma lemehetünk 11.558 környékére. Onnan felmegyünk 11.600 fölé kicsivel. Innen 11.600-ról már várom már egy ideje azt a 11.475-11.485-öt, már talán meg is lehet.
Sziasztok, jó reggelt!
Ma lemehetünk 11.558 környékére. Onnan felmegyünk 11.600 fölé kicsivel. Innen 11.600-ról már várom már egy ideje azt a 11.475-11.485-öt, már talán meg is lehet.
-------------------------------------
igen, ha változás lesz, akkor arra a nagyoknak fel kell készülniük. A kicsik nem tudják megvenni azt a sok longot. Most a kicsik shortkiütésére játszanak.
igen, erre a forgolódásra, pozi növelésre, stop elhelyezésre, gyors pillanatnyi zárásra az a megfelelő.
Nagyon oldalaz a piac, egy hete ugyanitt van. Nem sok lehetőséget ad, csak ilyen ugri bugrira
bocsi az elütésekért, most meg már telón.. nincs energiám pöcsölni ezzel a pötyögéssel
10 után lemmaradtam :)
Sz@rakodtam, mertlaptopom nem ismerte fel a külső egerem és billentyűmet. Jól elvitte a napom a francba. Nulla pozi ma. Nem tudtam koncentrálni
11572-75-ig mehet a korrekció szerintem, majd folytatás lefelé.
óráson "hullócsillag gyertya" formáció épül. Tankönyvszerűen megtolta a Donchian felső vonalát és onnan esett.
A 4 órás chartot figyelem egy ideje, mert elég megbízható jelzést ad. Majd arra a 11.402-re figyelni kell.https://invst.ly/317r1
-----------------------------------------------------------
Igen, de 11.496 vagy 11.402-ről.---------------------------------------------------------------
na, akkor vagy 11.496, vagy bezuhan 11.402-re.
Egyelőre nyakvonal visszateszt van fentről. Ott áll.
TA szerint felfele mehet. De én sem tudom most, csak TA ezt mondja
sok shortot nyitottam, de már nem aggódom, mert a stopok nyerőbe húzva.
Laptopomon nem megy a külső egér és billenytűzet. Valamit elnyomhattam. nem tudja vki mit? Egyik sem megy egyszerre.
Ha másikat csatlakoztatok hozzá, az sem.
Így nem tudok olyan szépen rajzolni, de azért mutatom DAXot, amit mondtam:
11.604 a legnagyobb adag short. Innen már lefelé kellene mennie. (max 11.630 lehetne, de nem most szerintem)