Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#78928 -sabe Előzmény: #78925

Én ezt értem, csak nézd vissza tumor hozzászólásait ehez a topikhoz. jó lessz ám, szeretem a filaxiat, stb. Tartalma semmi, csak ingerel. De ha ez kell nekunk am legyen.

#78880 -sabe Előzmény: #78693

Kissherceg nem lehetne az ilyenfajta hozzászólásokat kimoderálni? :(

#78650 Kissherceg Előzmény: #78646

névérték 8szorozás után már papírnak lehet majd nevezni. Azért rossz emlékem nincs a céggel :)

#78632 BudFox Előzmény: #78625

nem használok semmi rafinériát :D

van ilyen-olyan részvényem..oszt kész :D

amelyik nyeresége..azt meg eladjuk..ennyi..

#78629 Kissherceg Előzmény: #78628

Attól, hogy behintik a kakit porcukorral, még nem lesz csokis muffin... Nagy üzletelés volt.. :D:D Legalább a cég megfogadta tanácsomat, aztán azóta nagy lett a hit.. :D

#78628 Johny King Előzmény: #78626

Felejtsd el azt az időszakot, amikor Te a TP-vel próbáltál üzletelni, mert már más időszámítás van...

#78626 Kissherceg Előzmény: #78623

hááát, ezt a veszíteni nem lehetet nem jelenteném ki, mert attól ,hogy nem adod el, még felét éri a pénzed, max reménykedhetsz :)

Phyl nem jó cég és baromira nem él túl semmit se. Olyan frankó lenne, nem kéne két évente tőkeemelés, hogy elkerüljék a csődöt... :) PErsze ez lényegtelen....

#78625 Pami2 Előzmény: #78624

Bud!

te pot-on használsz vmi pénzpiacit a pihenő pénznek(komolyan kérdem)? vagy a te pénzed filbe pihen?:)

#78623 BudFox Előzmény: #78578

már miért ne vállalnám ? azzal hogy eladtam az olcsóbbakat, amiket télen gyűjtögettem szépen kerestem......majd keresünk azokkal is...Phyl az jó cég..mindent túlél...plusz ez az orosz üzlet is beüt majd, esetleg az usa inzulin gyógyszer..akkor meg aratunk..

bár csak ott lennénk már...

én nem aggódom..ha esik veszek..ha emelkedik..akkor is :-)) veszíteni ezzel nem lehet :D

#78579 Robag Előzmény: #78574

Azt mondod jó beker? Csak vegyem észre időben, hogy mikor kell eladni. :)