gyííí gyííí a legjobb.
igazad van, kétségtelen. Még a hajrá phyl hiányzik :) go phyla go :)
Én ezt értem, csak nézd vissza tumor hozzászólásait ehez a topikhoz. jó lessz ám, szeretem a filaxiat, stb. Tartalma semmi, csak ingerel. De ha ez kell nekunk am legyen.
hmm,ez nem volt valami csapat építő hsz.................
Kissherceg nem lehetne az ilyenfajta hozzászólásokat kimoderálni? :(
névérték 8szorozás után már papírnak lehet majd nevezni. Azért rossz emlékem nincs a céggel :)
Ámen!
nem használok semmi rafinériát :D
van ilyen-olyan részvényem..oszt kész :D
amelyik nyeresége..azt meg eladjuk..ennyi..
Attól, hogy behintik a kakit porcukorral, még nem lesz csokis muffin... Nagy üzletelés volt.. :D:D Legalább a cég megfogadta tanácsomat, aztán azóta nagy lett a hit.. :D
Felejtsd el azt az időszakot, amikor Te a TP-vel próbáltál üzletelni, mert már más időszámítás van...
Herceg!
Mindenki azt gondol, amit akar!
Majd az idő igazolja Bud-ot:-))))
hááát, ezt a veszíteni nem lehetet nem jelenteném ki, mert attól ,hogy nem adod el, még felét éri a pénzed, max reménykedhetsz :)
Phyl nem jó cég és baromira nem él túl semmit se. Olyan frankó lenne, nem kéne két évente tőkeemelés, hogy elkerüljék a csődöt... :) PErsze ez lényegtelen....
Bud!
te pot-on használsz vmi pénzpiacit a pihenő pénznek(komolyan kérdem)? vagy a te pénzed filbe pihen?:)
már miért ne vállalnám ? azzal hogy eladtam az olcsóbbakat, amiket télen gyűjtögettem szépen kerestem......majd keresünk azokkal is...Phyl az jó cég..mindent túlél...plusz ez az orosz üzlet is beüt majd, esetleg az usa inzulin gyógyszer..akkor meg aratunk..
bár csak ott lennénk már...
én nem aggódom..ha esik veszek..ha emelkedik..akkor is :-)) veszíteni ezzel nem lehet :D