Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

azért kicsit gondolkodj …

#786704 Ibiza Előzmény: #786673

azért kicsit gondolkodj el..honnan is számoljuk a liberalizmust? A demokrácia miért is jár jegyben a liberalizmussal? Akkor hogy lehetett a római magas demokrácia? Ha nem liberális tehát illiberális akkor az nem lehet demokratikus? Ha a konzervativok győznek angliában akkor pusztul a demokrácia? Vagy felfüggesztődik?

bennmaradt a caps lock..…

#786703 Ibiza Előzmény: #786688

bennmaradt a caps lock..nem vettem észre és már nem volt kedvem újrairni.. de te nyomtál egy roncsit :).. te tudod..

Kritikátlanul az azt jelenti minden kedves ami onnan jön..pár dolgot nem értünk de nem merjük megfogalmazni..mert az hogy nézne már ki.. fujj fujj hajrá.. a másik oldalon semmi jó nem lehet..

Én tényekről beszélek te pedig összeesküvésről beszélsz....

azt gondolom jobbik újragondolja magát..új értékek új barátok..teljes pálfordulás..

olyan helyre pozicionálja magát ami foglalt.. és amit és aminek a választóit oly soxor támadja..ami elég gyerekes..

úgy vesziti saját választóit, hogy nem nyer többet..nem vesz el másoktól..ami minimum stratégiai hiba.

Feldobnak egy lasztit..jobbik mszp lmp gyurcsótiék együtt a harcba.. senki nem mond ellent csak lmp..hm...

magas poziban van köztük egy kgb-s.. és nem nagyon zavar senkit..

Ki akarnak lépni euból..de már nem..

.a legutóbbi zsidósimogatás is érdekes.. most miért..ha eddig nem.. már nem érdekes hány kettős israeli állampolgárságú dolgozik a parlamentben? pedig engem is érdekelt.

ezek azért nekem fura jelenségek.

Ennyire édes a hatalom? mindenáron kell nekünk?

mind a világban mind a belpolitikában vannak érdekes mozgások.. kiváncsian várom a fejleményeket..

érdekes cikk

#786700 Csusza Előzmény: #786694

Tényleg érdekes, bár még nem jutottam a végére.
Mondjuk kicsit savanyú az összkép... :-/

Az egyértelmű Csusza, ho…

#786695 banyaiz Előzmény: #786688

Az egyértelmű Csusza, hogy a Jobbikból akkor lehet valami ha Bokros a szárnyai alá veszi őket. Gesztust gyakorolna. :) Hát nehéz ügy mert nagyon Istentől embertől elvadult figurák de talán tudna rájuk ragadni valami értelmes dolog még, talán nem reménytelenek teljesen. De nagyon nagy a szakadék amit át kellene hidalni. :) Nem tudom , hogy erre lenne e szándék, elég ködös. :) Csak így mint elméleti lehetőséget pedzegetem, gyakorlati esélye kb 0. Tűz és víz kb .

Miért gusztustalan? "Egy…

#786689 Csusza Előzmény: #786680

Miért gusztustalan?

"Egy a tábor, egy a zászló!", megmondta a főnök.

Aki nem lép egyszerre...hát így jár.
Így kell fenntartani a rendet egy demokráciában, ügyes! :-)

Valamiért még nem olvasom Prosperó mindent elsöprő magyarázatát és előadását a modern demokráciaértelmezésről. Vagy még nem jött ki a fészbúkos utasítás? :-D

TE VAGY AZ, AKI KRITIKÁT…

#786688 Csusza Előzmény: #786668

TE VAGY AZ, AKI KRITIKÁTLANUL ELFOGADSZ BÁRMIT, AMIT A SEGGNYALÓ SAJTÓ ÖSSZEHORD A JOBBIK LEJÁRATÁSÁRA. MERT MOST ÉPPEN EZ A PÁRTUTASÍTÁS, ÍGY LEHET ELŐBBRE NYALAKODNI A SIKER ÚTJÁN...

EZ AZ ÉRDEKES :-)

De vajon miért kiabálsz, ideges vagy? Ne tedd! Igyál inkább egy pohár bort, dőlj hátra és fújd ki magad! ;-)

https://www.facebook.com…

#786674 walex

https://www.facebook.com/JusztLaci/

"A hír: Egy csendben, karácsony előtt megjelent kormányhatározatból kiderül: 3,25 milliárd forintot csoportosított át és írt alá a miniszterelnök a várbéli dolgozószobájának egyedi belsőépítészeti kialakítására.

Na, akkor számoljunk egy kicsit! Tételezzük fel, hogy ez a szoba 150 négyzetméter lesz. Higyjék el, “bőkezűen” számoltam. Jártam a parlamenti miniszterelnöki dolozóban. Még Horn Gyulával készítettem ott interjút. Az sem volt több kilencven négyzetméternél. Ez a mostani miniszterelnök sem nagyobb Hornnál. Tehát a 150 négyzetméterrel úri módon ajándékozzuk meg.

Ha pedig a 3,25 milliárdot visszaosztjuk ezzel a 150 négyzetméterrel, akkor - drága barátaim - négyzetméterenként 21 millió 666 ezer forint jön ki.
Mégegyszer 21,6 millió/nm!

Plusz az apró. Ha Michelangelo-val mázoltatjuk ki, akkor sem kerülhet ennyibe. Mi ez az eszement urizálás? Az egész kormányzatban nincsen egyetlen ember, akinek még maradt egy csöppnyi esze? Akiben maradt valamennyi empátia az ország majd négy millió szegényével?"

http://index.hu/kulfold/…

#786673 banyaiz Előzmény: #786668

http://index.hu/kulfold/2016/12/29/eszak-korea_tud...

Valaki tájékoztatta már arról, hogy Kína és az oroszok nélkül, de főleg Kína nélkül már régen nem létezne ez az É-Korea nevű távoli illiberális ország? :)

Nem feltétlenül ez az a helyszín ahol érdemes lenne szájkaratézni és ellenségeket keresni. Szerintem, de hát Péter beleáll a konfliktusokba. Ilyen rafinált külügyminisztere kevés országnak lehet, vszínűleg Mo külügyminiszterétől várják ennek a helyzetnek a kommentálását a nagyhatalmak, nélkülözhetetlen az állásfoglalása.

NEM ÉRTESZ EGYET DE KRIT…

#786668 Ibiza Előzmény: #786667

NEM ÉRTESZ EGYET DE KRITIKÁTLANUL ELFOGADOD..HÁÁÁT ÉRDEKES :)

A két jobboldali pártunk…

#786665 banyaiz Előzmény: #786658

A két jobboldali pártunk az egyik a liberálisból illiberálissá váló Viktor, a másik egyik héten zsidózó másik héten ezt gyerekbetegségnek nevező Gábor.

Bizony szellemileg rendkívül karizmatikus figurák. Aztán ilyen emberek a világ rosszaságát a PC-ben látják, vagy a liberalizmusban, Soros Györgyöznek. De ami a csúcs magukat nemzetinek!, és konzervatívnak! tartják. :) Ez igen.

Ennél nagyobb röhej már csak az a csávó volt a Jobbikból aki teli szájjal zsidózik aztán kiderül róla egyik közeli őse zsidó volt. :) Ezt pedig úgy élték meg ki kell tenni a pártból, vagy ő élte meg úgy ki kell lépjen .

Siralmas egy banda ez, még talán Lajos se tudna embert faragni belőlük, vagy legalábbis komoly kihívás lenne. :)

Nem csodálom, hogy rabbi kicsit zavarba jött ettől a jókívánságtól , hirtelen azt se tudta most ez komoly vagy mi van. Azért ilyen dolgokkal politizálni manapság, és akkor a gonosz PC. Aztán ilyen emberek akarnák irányítani az országot. Van elég bajunk nem kell még tetézni.

vona nem jelentette ki n…

#786660 Ibiza Előzmény: #786659

vona nem jelentette ki nem akar nagykoaliciót.. lmp egyértelműen kijelentette..

de ezek szerint egyetértesz a pálfordulással..nemrég még mást mondtál..

politika a hatalom mámoráról..a befolyásról a szerzésről szól..ha ott vagy akkor süt át a bőrödön.. fáj ha nem lehetsz benne..