Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

".. ez van.. majd megtan…

#786659 Csusza Előzmény: #786658

".. ez van.. majd megtanuljátok."

Még jó, hogy van valaki, aki megmondja nekünk a tutit, csak hogy tudjuk, mert mi semmit sem értünk a világból.

Ha meg nem úgy lesz, akkor legfeljebb majd lapítanak a megmondóemberek... :-)

israelita simagatót hozo…

#786658 Ibiza Előzmény: #786657

israelita simagatót hozott létre jobbik, kell a cukisághoz.. tudják a királycsinálók nélkül nem jutnak sehova.. megyó már beszél a jobbikos nagykoalícióról.. ez van.. majd megtanuljátok.

Néztem, amikor láttam a …

#786657 walex

Néztem, amikor láttam a hírt a habonymédia tálalásában, aztán jött a belső ösztön és a józan ész, hogy talán nem onnan kellene tájékozódni, mert ezekben rendre megy a ferdítés.

Vona helyében keményebben fogalmaztam volna.

Vecsésen nem nyerő a cuki irány.
https://www.facebook.com/VecsesJobbik/

Orbán irodái ingyé: 3,925 milliárdból

#786655 walex Előzmény: #786591

...és ez se veri ki a biztosítékot a birkáknál.

Örülök, hogy nincs több megoldandó probléma az országban, hogy csak úgy el lehet herdálni potom 23,2 milliárd Ft-ot a miniszterelnöki rezidencia kialakítására.

Jobbikhanuka üdvözlet és az israeliták ..

#786632 banyaiz Előzmény: #786627

http://index.hu/kultur/media/2016/12/28/a_korrekto...

Hiába senkiben sem lehet bízni, rögtön kirúgni mindenkit feltölteni bólogató hűbéresekkel. Nehéz , nagyon nehéz az élete egy kedves vezetőnek. :)

Az azért poén megkérdezték tőlük vállalnák e a hazugságvizsgálatot. Nem tévedtek el egy kicsit az ügy fajsúlyát illetően? Jó, hogy nem vádolják mindjárt őket terrorizmussal .

:D :D ez hatalmas poén …

#786595 banyaiz Előzmény: #786586

:D :D ez hatalmas poén , nem tudom ki csinálta de nagyon elegáns volt , hogy két három mondatot szúrt be a szövegbe. Talált süllyedt.

Orbán irodái ingyé: 3,925 milliárdból

#786591 Jakobs

Orbán császár parancsa: 9250 millió forintot a szobabelsők kialakítására a nemzetnek. Az új miniszterelnöki rezidencia ára így 23,2 milliárd forintnál tart. (Forrás magyar Köz(l)öny)

Shalom: Előre a miniszteri Olimpáért, ki költ többet.

Vajna Timike a Hungarikum csodája.

#786559 Koffein Előzmény: #786554

nem is értem, hogy miért nem a csajok rovatba linkelted :)

shalolom

A PISA és TIMMS oktatási felmérések elemzése

#786512 Koffein

ha valakit netalán érdekelne