Hja, és azt nem írja, hogy most nem vásárol az állam megint.
Csak az év végi státuszról szól a jelentés.
Hja, és azt nem írja, hogy most nem vásárol az állam megint.
Csak az év végi státuszról szól a jelentés.
Az állam nagyobb mennyiséget ad és vesz, mint a kisbüfi.
A likviditásra is sokkal jobban kell ügyelnie, ezért nem keresheti a tetőt és az aljat.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/matolcsyek_eladta...
Matolcsy eladta...
Most ha arra gondolok, hogy az állam eladta az OTP-t 5400-nál és a TCom-ot 350 körül és vett magának MOL-t 24000-nél , akkor azt mondanám, hogy most kell venni akkor aranyat. De mi van , ha Mato-nak bejön most ez a húzása, mint a kamatok csökkentése?
szerintem se fáraszd magad ezzel... annyi jó dolog van, amit vehetsz... Urán, réz, cink, sertészsír... Aranyt hagyd meg a sznoboknak :)
pont nézegetem már egy pár nap óta...
Csak hát a ma időkben venni, pont amikor a Fed kamatemeléssel azaz dollárerősödéssel ijesztget, akkor vegyek aranyat?
remélem enyém értékállóbb lesz :)
Én is piacra léptem és vettem halat.
piacra léptem bányák között
például azt nagyon jól tenné, igazán tetszene :)
Egyébként az ezüst egy nagyon erős támaszon van, innen jövő év elején akár nagyot is pattanhat.
ezüst esik, erre a bányák ára emelkedik. Huncut ez...
850 dodó környéke
ami nekem van hatból három csőd; egy duplába egy +10-be egy -40, be még várom a 100dollárt :)
nagy figyelőm van sok céggel, egyet sajnálok ECA-t nem játszottam meg +83-ban a kinézett szint óta.
februárban minden eldől olaj térem szvsz, akkor jelenik meg termeléscsökkenés nem tervezek eladni addig hacsak meg nem szalad valamelyik, ami megvan három rv az marad, a dollár erősödés is hoz a konyhára:)
akkor mennyi volt az arany ára?
és az olajos részvényeket hogy látod manapság?
a várható bika dollár miatt vélhetőleg jóárasodó arany miatt a remélhetőleg beeső aranybányász cégekből lehet érdemes mazsolázgatni a jövőben, az arany árát 2008 őszi szintekre várom pár hónapon belül, ha netalántán bekövetkezne, akkor lehetséges hogy vennék nagyonolcsón bányász cégeket. :)
a kínai intenzív eladás hírére emelkedik az arany, értem.
egyetértek, én is vadászok ezt azt kint. alapblog topikban pedig a cikk megtalálható :)
megint alkalmas szint lehet shortokhoz, a longokat zártam, lehet nézelödni
Nálam 1340 alatt short,
1370 felett lenne kérdéses, de longos csak 1490 felett