Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

miért pont a pestiekre k…

#786511 Koffein Előzmény: #786510

miért pont a pestiekre kell kihegyezni? csak a panelproli nyuggerek fideszesek, de a vidékiek felvilágosult szavazók?

Szavazzon csak minden pe…

#786510 Sumér harcos

Szavazzon csak minden pesti komcsipanelproli nyugdijas a fideszre,melyik párttól kaptak eddig erzsébet utalványt karácsonyra?:)

hallottam éppen már megjöttek többeknél.

Tek-es vassal lehet szelfizni a vörösmarty téren :D

#786372 Ibiza Előzmény: #786365

igen, nem értem miért kell bohóckodni..egy mellékutcában is lehetne a gk.. a legények meg a téren a kivezető utakon.. de amúgy belvárosba max 3,5T cucc mehet

http://spiritofhungary.h…

#786318 banyaiz

http://spiritofhungary.hu/dec-18-19-uj-fejezet-a-v...

Ide teszem , sportban is lehetne, de több annál ez már. :) Nagy királyság ez a verseny, követem napi szinten. Hullanak a hajók. Fa már 10. de gyakorlatilag 9. mert aki ott Új-Zélandnál van az kiesett csak próbál partra vergődni. Hajója vérzik néhány sebből.

Így tudni vitorlázni egyedül ilyen vizeken, ez igen. Nem egy balatoni móka. Bár ott is vannak viharok mikor lehet gépészkedni. Navigáció amit tud, meg úgy az egész nagyon tetszik.

:-DDDD

#786317 banyaiz Előzmény: #786285

Mennyire üzletember típus vagy sem azt nem tudom megítélni. Tényleg ennyire egyszerű mint a nyilatkozataiból lejön.

De a médiabefektetések mai Mo-n, elsősorban politikai történetek, másodsorban esetleg valami pénzt is hoznak. Nehéz elképzelnem, hogy bárki mindenféle politikai beütés nélkül ma arra adja a fejét a saját pénzét befekteti egy ilyen területen a mai Magyarországon.

Viktor szereti magát körbevenni ilyen kézivezérelhető figurákkal sőt csak ilyenekkel, így messziről ez jön le .

Simicskával min vesztek ennyire össze nem tudom, de vszínűnek tartom , hogy komoly gazdasági vonatkozások is voltak. Pl tippem mondjuk az lenne , hogy helyette a veje, és Mészáros kapott elég sok mindent, parkolópályára került . Ő nem ennek a kézivezérelhető kategóriának tűnik azért, sokat is tudhat, egyszer kinyitja a száját még okozhat meglepetéseket.

Motiváció

#786300 Razamanaz Előzmény: #786296

Február közepétöl megy át.Nem biztos hogy egyböl azzal indítanak.Át kell hogy járja a HírTv "szaga".Bőven ráérnek ősszel beindítani a gépezet.Meglátjuk.Jobbikot "csak"média felülettel tudja támogatni,ha a Jobbik mást is elfogad,vagy belemegy valami mutyiba akkor meszeltek nekik.Hiteltelenné válnak.

Ezért kellene változtatn…

#786299 walex

Ezért kellene változtatni mielőbb az oktatási rendszeren, hogy aki nem akar tanulni, az ne húzza le a többit, akik tanulnának.
https://kuruc.informacio/r/2/167338/

​dübörög az elszámoltatás

#786298 walex Előzmény: #786284

Nyugalom, majd a propagandista elmagyarázza neked, hogy valójában az elszámoltatás nem kudarc, hanem siker. Aki pedig nem így látja, az a baloldalt támogatja és persze Vonát, mert ő az új mumus, akit támadni kell mindenáron.

6,5 év eltelt
2 elszámoltatási biztos
0 elszámoltatott

A számok magukért beszélnek.

Motiváció

#786297 walex Előzmény: #786275

Ez érdekes, valamire készül (?) Simicska. Még a végén kiborít pár sz@ros bilit a választás előtt?

Mészáros Antóniát kellene még elhozniuk onnan. Ő volt az a néhai MTV-ben, aki miatt érdemes volt nézni az Estét. Nem foglalkozott azzal, hogy ki ül vele szemben, melyik párt embere, keményen kérdezett mindenkitől, ami alapból a dolga lenne egy normális riporternek.