:) Nagyon negatívan ítéled meg Lajost. Az tény, hogy önmagában egyszemélyes IMF-nek is beillik, de ez pozitív tulajdonsága . Több országban dolgozott kormányoknak. Imf-nek is melózott emlékeim szerint.
Egy nemzetközileg elismert szakember. Mellette emberileg is még politikusként is bizonyos szintet tart. Rá lehetne bízni egy lovaskocsinál többet is, ez ma Mo-n politikával foglalkozók közül kevésről mondható el, szerintem.
Ez amit ő képvisel kellene a magyar politikába legalább 5-10 %-os támogatottsággal amondó vagyok. Örülnék neki ha a mai jobboldal nem fidesz jobbik választékból állna. Kicsit igényesebb szavazóknak is kellene valami . :) Erre ideális vsz.
18-ig még rábeszéllek, hogy szavazz rá, akkor már Csusza, Koffein , te , Kawa , Sumér is díjazza az már nem kevés. Ibiza is kezd vele megbarátkozni, Walex is . Ez már olyan sok , hogy el se tudok addig számolni. :) Tőzsdenyúl + én. ajaj nő a tábor. + még akiket kihagytam de kezdik megszeretni. Mindenki elvisz még egy embert. :) Az már több mint 10, sok.
Prosperot is fideszből áthozzuk bónusz. Ez totális foci, nincs pardon . :)