Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

eszméletlen

#786086 Koffein

http://index.hu/video/2016/12/14/kun_mediator_marc...

szerk: nem is értem, hogy a viharba bíznak egy utazási irodát működtető emberre vagyonokat? hihetetlen, hogy ennyire pénzügyi analfabéták az emberek... :-/

egy biztos, hogy k jó beszélőkéje lehet ennek a marcsikának, hogy ennyi időn keresztül az emberek többsége egy fillért nem vett ki, max néhanapján a kamatot...

volner megbuggyant?

#786084 Illuzio Előzmény: #786081

még valami.A kedves bankvezéred, mennyi kamatot fog kifizetni a lejáró államkötvények után? Esetleg 2020-ban lejárókat,( amik ugye kamat és járulék mentesek) ki sem akarja majd fizetni.A Templ-tol ki vette meg a kötvényeit és ki fizette ki a 7%-os kamatait?mert a piac biztos nem.Lehet, hogy putykó?

volner megbuggyant?

#786083 Illuzio Előzmény: #786081

A 3500 mrd.-hoz(ezt csak te állítod) add hozzá a pénztár lenyúlás 3300 mrd.-ot. az 6800.2010.-et még ne számold, mert az az év csak a törv. alk.éve volt. Tehát 4 év alatt 6800 mrd.ez pedig 1700 mrd/év.Viszont ezt szorzod 8 évvel, akkor a fétisizált kormányod már túl is lépett a szocikon, úgy, hogy mindenkit megmalmozott.400k ember nem 400k család.Jelenleg a hűtőszekrények tőltöttsége a KSH szerint nem publikus.30 évre titkosított!!! A kivándorlás 11-után sokszorozódott meg, csak ködösítesz a tényeket folyamatosan sminkeled.Ülök az akvárium elött, nézem a halakat, tátognak, néha azt hiszem, hogy kommunikálunk, de mindig csalódottan hagyom ott öket.

volner megbuggyant?

#786082 prospero Előzmény: #786078

na látod.:-)! Az a baj a pc hangoztatása megtéveszti a menekülteket aztán csodálkozni fognak hogy a feszültség egy fehér vs. muszlim népírtásban fog lecsapódni. Illetve ők nem, mert erre készülnek nem pc mentes világukból jőve. Itt a fehér európai fog meglepődni de nagyon.

volner megbuggyant?

#786081 prospero Előzmény: #786077

szóval a devizahitelre vásárolt lakást és a munkahelyeket én egzisztenciának tekintem még akkor is ha ez csak egy átlagos magyar egzisztencia volt 2009-ben. De már megint árulkodó a hozzászólásodban hogy szerinted a ballibek 8 év kormányzás után sem tudtak normális egzisztenciát teremteni az embereknek. és még erről id elég sok mindenkinek kellett lemondani a ballib kormányzás következtében olyan 400.000 embernek aki pár évre munkahelyet vesztett ami 400. 000 családot jelent te kis empatikus - aminek következtében repült a lakás is mivel nem tudták fizetni a törlesztőt. Ebből egyenes következmény volt a tvben mutogatott üres hűtőszekrény, a kivándorlás felgyorsulása, és a ballib banda 10%-a.

Én meg azt mondom, hogy ne legyen mohács - mivel ellentétben veled én valóban aggódom hogy egy felelőtlen banda kezébe kerül az ország, akire még a kutyámat sem bíznám rá, múltbeli tapasztalatok okán.

Ha elfogadom az érvelésed a 12000 milliárd államadósság növekményből 30-40%-ot kapott a fidesz szerinted. Ami 4000 milliárd. 8000 milliárdot meg a szocik. Ezt állítod ugye? Majd a fidesz 2010-ben felrúgta ezt a megállapodást és fájlalod hogy a szocik nem kapnak az osztozkodásból. Jól értem ugye? 2010 óta 2015-ig nominálisan 3500 milliárd forinttal nőtt az államadósság, úgy hogy a szocik által hátrahagyott kamat 1000 milliárd évente. Szoclib kormányok idején meg 12000 milliárddal nőtt 8 év alatt. Nem baj ugye ha a fentiekből azt a következtetést vonom le, hogy a fidesz alatt 8500 milliárd forinttal kevesebb a "lopás," tehát érdemes volt elzavarni a szocikat.

volner megbuggyant?

#786079 banyaiz Előzmény: #786067

Például itt van most az egyik híres menekültünk bróker Marcsika. Igaz, hogy ő az igazságszolgáltatás elől menekült ez egy másik sztori. :) De valami oknál fogva még ilyen körülmények között sem valami olyan szerencsés helyre menekült ahol PC-ről még nem is hallottak. Nem olyan helyre ahol még informatikai fogalomként se hallották a pc-t.

http://index.hu/video/2016/12/14/kun_mediator_marc...

volner megbuggyant?

#786078 banyaiz Előzmény: #786067

Merkel szerintem abban hibázott mint Európa egyik csúcsvezetője, hogy már látszott régóta ez a szabályozás nem tudja kezelni megfelelő módon a kérelmezőket. Aztán létrejött ez a szitu mikor nagy tömeg egyszerre a Balkánon, akkor kapkodás volt, kényszerpálya már.

Nyilván egyszerűbb részletkérdésekben hibázást elismerni, mint bonyolult magyarázatokba fogni. Elegánsabb is az, hogy beismer valamilyen tévedést , mint egy ilyen szituban tévedhetetlenséget bizonygatni. Nyilván ez egy politikai taktika részéről a közelgő választásra.

Ott a gond, amit ő is nagyon jól tud, és a mi nagy vezetőnk is, hiába lesz a jövőben ez akár úgy szabályozva, hogy táborok ahonnan nincs kijárás . Akkor is a probléma lényege megmarad. Előbb utóbb el fog jutni oda , hogy zárt tábor és amíg nincs bírálat addig ott relaxáljon.

Bevándorlásról nem is szólva. Még akkor sem ha a PC-nek vége. :) Persze ha PC vége alatt ilyen MAD MAX szerű világot értünk akkor az kezelni fogja a menekültkérelmek ügyét. Nagyon meg fog csappanni számuk. :) Megérkezik Európa PC mentes földjére és az első élménye az, hogy egy autó végighajt a tömegben két oldalán pengékkel , körülnéz is mindenhol ilyen PC mentességet tapasztal akkor vszínű marad Afrikában. Ilyen összefüggés az kétségtelenül létezik.

Ahogy pl én sem ambicionálnám ha menekülnék, hogy Dél-Szudánba fogadjanak már be, a PC mentes világukba. :) Vagy Ruandába, hátha láthatok egy igazi PC vége népirtást etnikai alapon . Valóban ez csökkenti a szándékot a kérelmek beadására. :)

volner megbuggyant?

#786077 Illuzio Előzmény: #786061

Te ezt szándékosan csinálod vagy nem akarod értelmezni.A hiányból a fidesz is kivette a részét, mert ők is kaptak baksist !! Tudod a 100% lenyúlásából részesedtek(az öket támogató vállalkozások is jól megéltek)Védőbeszéd ???,na ezért írtam, hogy te soha az életben nem dolgoztál vállalkozói szférában.Soha nem írtam az emberekről, hanem a fidesz közeli vállalkozásokról, önkormányzatokat is beleértve stb.stb.Soha nem voltam baloldali érzelmü (Te értelmezésed szerint) ellenben empatikus vagyok és nagyon nem kedvelem az ilyen naplopó holyagokat.Igen bárki, sőt akárki, de ne ez a pökhendi kivagyi brigád.Mohács? Legyen, ott legalább kiderűl, milye fasza gyerekek a TEK-esek(napi 24 ó-ból 30 túlóra) Ó igen.Egzisztencia? Ne röhögtess.Te sem és a rokonságodból sem járt senki az utobbi években külföldön? Méghogy egzisztenci.

volner megbuggyant?

#786076 banyaiz Előzmény: #786067

Összetett problémakör. Amit nem célszerű felmérni az orbáni szövegekből, az kb a PISA teszt leggyengébb eredménye /2 szinten mozog. :)

Nyitott határok a meghívás, felső határok nélküli befogadás technikai kérdések ebben az ügyben.

Mondjuk egy Usában mit csinálnak? Megérkezik a kis tutaján Kubából , vagy más módon beköszön , hogy csókolom menekült vagyok segítség. Egy gyűjtőtáborba viszik . Aztán mit csinálnak velük ? A nagy részét kiengedik onnan az eljárás ilyen olyan fokán. Valakit kitoloncolnak, valakit nem. Végeredmény ugyanez a problémakör mint EU-ban.

Nagyon nagy butaság szerintem ezt az egészet úgy felfogni, hogy ez egy rendészeti kérdés keretében rendezhető. Ezek a rendészeti dolgok amiket Orbit ilyen PISA retardált szint/2-ön előad 15 éves gyerek is felismeri. Csak a gond az, hogy ennek a problémakörnek töredékét jelenti ez. Nagyjából bármelyik megoldást választod rá a rossz és a rosszabb van. Ráadásul semmit nem old meg.

Számtalan történelmi példát találhatsz, már felhívtam figyelmed a zsidó menekültek II. Vh előtt, és után témakörre ami igencsak sok tanulságot hordoz. Rendészeti ügyekben is.

Akkor ez csak a menekültügyi kérdés egy részletkérdése. Bevándorlás mint nagy halmaz amit Viktor nagy szellemi vezetőnk szeret belekeverni ebbe hát az meg még sokkal összetettebb ügy.

PC-t max olyan szempontból tudnám ebbe belekeverni , hogy nyilván vonzóbb egy menekültnek egy olyan kontinens ahol valamiféle emberi jogok is érvényesülnek mint egy olyan hely ahol esetleg PC módon egy bozótvágóval felaprítják a helyi lakosok. PC vége van náluk és így intézik a politikai ügyeket , hogy első szóra machetét rántanak arra aki nem szimpatikus. :) Ilyen indirekt összefüggés létezik, ha itt is így mennének a dolgok vszínű kevés menekültkérelmet adnának be .

volner megbuggyant?

#786067 prospero Előzmény: #786065

célország tranzitútvonal témában is működik szerintem pc és valóság viszonya közötti összefüggés, ahogy a nálunk élő kisebbségek esetén nem tranzitország vagyunk, hanem együtt/egymás mellett élünk több száz éve.

Ha nincs pc nincs meghívás sem. Ha nincs pc nincsenek nyitott határok is nincs felső korlát nélküli befogadás.

Ebben azért a világ nagy része egyetért, függetlenül milyen oldal, még Merkel is, hogy ebben hibázott.

volner megbuggyant?

#786065 banyaiz Előzmény: #786064

Ezt én nem a pc nem pc dologra vezetném vissza, hanem a célország, tranzitútvonal témához.

Mondjuk megnézném az orbáni okosságok működését ha ide szerettek volna jönni ezek az emberek.

Megnézném a nagy rendet, meg a nagy határőrizetet stb. :) Hatalmas nagy rend lenne. :)

Az van vsz, hogy az embereket butítani nem menő dolog, mert alapjáraton is gondok vannak .

Megfordítva a gondolatmenetedet ha Merkel viszi el a politikáját ilyen irányba mint Orbán szerinted mi lett volna a következménye ? Több vagy kevesebb atrocitás?

Addig 1x1 a dolog amíg kibicnek semmi se drága alapon egy tranzitországban kell okoskodni. Profitálni egy kicsit a helyzetből politikailag.

De hát ezeket már sokszor megbeszéltük, vagy hasonlót. Ami viszont nyitott kérdés nekem, hogy Fidesz EU parlamenti képviselők erre az EU határozatra hogyan szavaztak? Mert ha összhangban akarnak lenni szellemi vezetőjükkel akkor ellene kellett volna szavazniuk. Gondolom nem ezt tették. Mert azért az már erős lenne, csak itt fű alatt emberkednek szokásuk szerint. Népszavazási kampányban, és hasonlókban.

volner megbuggyant?

#786064 prospero Előzmény: #786059

Történt migránsok elleni attrocitás a közemberek részéről tömegesen Magyarországon? Nem történt. Németországban ahol dúl a pc történik attrocitás tömegesen migránsok, migránsszállások ellen? Történik.

Szerintem azért nem történt Magyarországon attrocitás, mert az állam a komunikációval összhangban cselekedett. Kerítés, határvédelem stb. Azaz nem érezte úgy az állampolgár, hogy neki itt most igazságszolgáltatási jogosultságát vissza kell szerezni és elkezd önkényesen lövöldözni igazságot osztani.

Akkor sem történik attrocitás szerintem, ha pc van, és az állam a helyzet magaslatán van azaz rendezett körülmények között ellenőrzötten engedik be az embereket. Ekkor sem inog meg az emberek bizalma abban, hogy az ő védelme érdekében az állam képes ellátni megfelelően a feladatát.

Akkor viszont a tettek mezejére lépnek emberek, ha pc van, de úgy látják, hogy az állam nem a valósághoz igazítja feladatát. Akkor valóban erősödik a gyűlölet. Nem plakátkampánytól, marketingtől függ ez.

Ergo, lehet pc, de az államnak akkor sem a pc, hanem a valóságnak megfelően kell kezelni a helyzetet. Ha az állam a pc szerint cselekszik és közben a valóság teljesen más, akkor az ténylegesen gyűlöletet és félelmet fog kelteni, aminek következményei jól láthatóak a nyugateurópai attrocitásokban vica-versa.

volner megbuggyant?

#786063 banyaiz Előzmény: #786027

Ilyesmi ellen azzal küzdeni, hogy luxemburgi külügyminiszter ráront Orbánra gyűlöletpolitika miatt, és lefasisztázza semmire nem vezet.

Mert azt mondja rá, hogy 1x1 látjátok mi védjük a határokat , Európát , és mocskos PC ránk támadt, hátba támadtak. :) Aztán jót röhög a színfalak mögött, hogy még ezzel is a malmára hajtották a vizet.

Ez nem jó taktika. Egy dolog van az emberek értelmi képességeit javítani, megbirkózzanak ilyen összefüggésekkel. :) Ez viszont nehéz ügy. Mondhatnám úgy is még eddig a történelemben nem bizonyította a hatékonyságát. Szemben egy gyűlöletpolitikával ami mindig működőképes volt de azonnal.

Jobb példa nem kell egy náci Németországnál , német nép kulturálisan a világ élvonalában járt azért akkoriban is mikor egy Hitler elkezdett politizálni. Schiller , Goethe, Brecht-en Thomas Mann-on , Mozart-on stb nevelkedett nép, nem egy afrikai törzs a szavannáról. Aztán ráharaptak a történetre mint ponty a harmatgilisztára. :) Ez így működik amióta világ a világ.

volner megbuggyant?

#786061 prospero Előzmény: #786031

a 6-10% hiányt évente kell érteni 8 évig folyamatosan, ezek után kíváncsian várom, hogyan jön ki Neked az, hogy abban 35-40%-ban a Fidesz is benne volt.

"Különben éhenhaltak volna" - ez most a védőbeszéd akart lenni? Mert vádbeszédnek is durva.

Tehát a szoclib kormányzás alatt éhenhaltak volna az emberek ha nincs 8 évig 6-10%-os államháztartási hiány? Ez mit mond Neked a szoclib államháztartási kormányzási kompetenciájáról? Most meg nem halnak éhen 1-2%-os államháztartási hiány mellett sem, sőt csökkenő a szegénység, míg ballib kormányok alatt növekvő volt a szegénység?.De szerinted a ballib a szociálisan érzényen...no comment.

Ezek után nem csoda ha baloldali érzelmű vagy, és ellenzéki kormányt szeretnél - miután csak azokat a tényeket hagyod figyelmen kívül ami a Fidesz mellett szól.

De ha nektek mohács kell ismét, migránsostól, ki akadályozhatná meg? Majd 1-2 évig megint élünk mint Marci Hevesen, hogy azrán újra az Imf-hez kelljen fordulni és az elért egzisztenciákat lehet nullázni, mint 2008-2010 között az mszp kormányok idején.

volner megbuggyant?

#786059 banyaiz Előzmény: #786027

De szerinted ez a fidesz féle migrációs politika kimerítette ezt az EU határozat szerinti tényállást vagy sem?

Mert szerintem túlteljesítette. :)

1% 1x1 99% handabanda. Aztán ha valaki szól ellene akkor gonosz PC.

Politikus az egy sikamlós egy állatfajta. :) Nehéz megfogni kicsúszik a kezedből. Nyilvánvaló , hogy pl egy Orbán azért tette bele az 1% 1x1-et mert ha támadják azzal , hogy rasszista, hogy idegengyűlölő, gyűlöletpolitika stb akkor felmutatja, hogy de hát a határok megvédése. :) Ez az álcázás a dologban.

Közben pedig profitál a gyűlöletpolitikából. Ha ezt a nép átlátná és megfelelően értékelné a szemétdombra hajítaná a hülyeségeivel együtt akkor aztán lenne neki PC.

De ez a veszély nem fenyeget. :)

Valahol oda kell kilyukadnom már megint , hogy nem a PC nem PC itt a kérdés hanem az emberi értelem. Ősidők óta egy egy politikus alkatú polgártárs emberek tömegeit bele tudta rántani bármibe. Ezt szabályozni igen nehéz dolog törvényekkel, határozatokkal, egyezségekkel. Mert akkora a csábítás egy egy politikusnak, hogy annak nehéz ellenállnia.

cö-cö cöf Lomnici. Perla…

#786058 Illuzio Előzmény: #786052

cö-cö cöf Lomnici. Perlaky elvtárs ME docens:Századvég Politikai Iskola Alapítvny(itt is haknizott) míly véletlen.

a mi családunknak semmit…

#786050 Euroman Előzmény: #786040

a mi családunknak semmit nem adott, semmit nem javított az életünkön a fidesz, csak elvette azt a biztosnak hittet is, amiért korábban 20-40 évet dolgoztunk, tanultunk.....süketek párbeszéde ez, mert őket én/mi nem érdekeljük, engem/minket pedig ők nem érdekelnek.....saját életem tapasztalása alapján minden szavuk cinikus hazugság