mozgattäk a piacot....csak a värtnäl ellentétes iränyba
2016. december 9. 9:02
Kellene egy iv. korrekció, ami lehet 11.000 vagy 10.800, utána az v. hullám.De, már bármi lehet. A végcél lehetne 11.334 is akár.
-----------------------------------------------------------
De, az ördög nem alszik! A 161.8%-os fibo a 11.334 nagyon képben van. (Lehet, hogy csak a iv. korrekciós hullám után, mert az indik nagyon túl vannak húzva) Remélem, hogy a brókerek a jövőhéten nem lesznek erőszakolós állapotban.
2016. december 8. 17:28
Előzmény:
11.239 még lehetne cél. Kíváncsi vagyok, hogy ott mit csinál.
------------------------------------------------------------------------
11.240 lett. (valószínű, hogy a iii. hullám vége), de hétvégén gondolhatnának arra is hogy elég volt a mikulás rallyból.
Nem csak a tied, hanem mindenkié, aki a csúcsra akar vadászni, és azért nem longol, mert nem sikerült az elejétől.
Aztán amikor úgy lesznek vele, hogy itt az örök long birodalma, és átálltok, na, akkor jön a zuhé ...
mindenkinek az én kis nyamvadt pozim kell??
itt is meg tengeren túlon is??
azért ez már nem igazság!
;-) mit gondolsz miért írtam lol
bár azt nem tudtam hogy ott saját Valentinó nyelv is van
mind1 azt is töröm
meg a Magyart is
Az igazság kb akkor fog bekövetkezni, amikor eldobod a shortjaidat. Mert akkor sok embernek fog elfogyni a türelme, beül longba, és akkor mehet a lefelé... Amíg van pénzed, addig azt el akarják venni.
de ez a DAX meg az SP is idegesít hogy nem akarja az igazságot...
persze tudom én hogy az az igazság amit ők diktálnak...
de akkor is
be, ki meg, el, fel, el, át, rá, ide, oda, szét, össze, vissza.
Nekem így tanították, ezek igekötők, és egybe kell írni az igével.
Meg ne sértődj, csak cinkellek :D:D:D
Szerintem (szigorúan vélemény, semmi alapja), ha innen nekifut, akkor mint kés a vajon. Ha előtte lemegy, akkor lehet az a következő tető.
Mire alapozom? Gondolom, sokan látják csúcsnak, itt komoly vételi erő csak akkor fog fellépni, ha viszi tovább is. Ki van zárva, hogy belelép 210-en, hogy jajj de jó, elmehet 240-ig.
Ilyen logika alapján álltam vétellel 850-en. Ha 800 körül komoly vételi erő jelenik meg, az viszi. Persze a 820-830 nagyon kemény ellenállás volt, és nem tudom, ez mennyire az.