Ezt meg mi lelte ma hogy ekkorát esett?
A zágrábi megyei bíróság peren kívüli tanácsa pénteken úgy döntött, hogy közvetlenül a magyarországi igazságügyi szerveknek küldi el a Hernádi Zsolt Mol elnök-vezérigazgató ellen 2015. december 15-én kiadott európai elfogatóparancsot, amelynek alapján eddig nem történt semmilyen eljárás - olvasható a bíróság honlapján.
Az államnak mindegy volt, mások pénzéből következmények nélkül én is vígan vásárolgatnék bármikor...
Valahogy úgy érzem hogy drágák már a magyar papírok, de nem látom most mitől lenne korrekció bennük, nekem ez most ilyen 50-50...
elvileg a MOL a legolcsóbb blue, de valahogy még se adja, hogy vegyek 20k körül, persze ha az államnak 22,5kért olcsó volt...
azért ez nem olyan egyszerű történet, szándék van, de abból még oszti nincs :)
ez nem bízás, hanem akarat.
Megakarják venni, mert kell nekik vissza. Mil pert nyert, 49%os tulaj. Milyen bízás?
http://vs.hu/gazdasag/osszes/a-horvatok-a-sziriai-...
Magyarul egyelőre a pénz sincs meg rá, csak bíznak egy olyasmiban, ami vagy bekövetkezik, vagy nem.
Mol pert nyert, ez nagyon jó hír. Régóta szorította ez a per a MOLt. | |
Akkor ezért vették le Hernádit a nemzetközi körözési listáról! A háttérben megállapodtak.
az jó vagy nem jó? lehet hogy jó, sok kp. és megszűnik a veszőtség vele.
Gondolom akik ajánlatot tettek a fair érték felett egy kicsivel bemondtak egy összeget, a kínaiak meg egy szemtelen összeget mondtak... amint látjuk, büntetik is az asahit, mert egy picikét be is adták a hírre... nem nagyon, de nem is örömködnek...
Én is, nagy ertek az ott kőbányán. Nem is tudom miert nem sikerült a Lengyel Maspex is nagy ceg volt a konzorciumban, jo hazai piac ismerettel (Maspex Olympos). Kár érte na.
szomorú vagyok :-((( pedig milyen jól mutatott volna a portfólióba