Persze napimax+10 pont, de jó az úgy, itt nem foglalkozunk pár ponttal, senki nem kekeckedik (szerencsére)
Persze napimax+10 pont, de jó az úgy, itt nem foglalkozunk pár ponttal, senki nem kekeckedik (szerencsére)
Én 75-ön eldobtam a reggel nyitott longot, és 11K-n nyitnám újra. Innentől minden nap lehozom az előző nap max-hoz a nyitást, meglátjuk, meddig bírja :)
de egyébként ez a fibo alapján hozzávetőlegesen húztam a vonalat.
a +- 6 pont a Donchiannál és az Ichimokunál az Investingen szokott lenni.
Nevettem egyet. Itt most nem hegyezném ki 6 pontra a célt. Most bizonytalan a helyzet. Mondhatnánk:' A nemzetközi helyzet fokozódik'
Nem tudom, de a hatodik érzésem a 10.983 elérése után lefelé indulást súg. Túl sok a rossz hír, amire megtépték felfelé. Céljukat elérték. Most, hogy a nagy vesztesek is átálltak a long oldalára, pont ideje lenne felvenni a helyes irányt.
Hetesen 10.983 a 61.8%-os fibo. Oda felmehet.
A 78.6% fibot azaz a 11.604-et korrekció nélkül nem bírnák az indik. Kis korrekcióval még talán a 11.200, de az is bizonytalan szerintem.
Amit dumáltunk még olasz választás előtt és után 10300 környéke és onnan fel 11xxx-ig mondtad.
10300-at végül is nagyon megközelítette mert prompt is lenézett 10400 környékre, határidő pedig olasz választás utáni napon 10350 környékén is járt csak prompt nyitásra megvették már 10500 környékig.
Tehát nagy vonalakban azt a mozgást csinálta eddig. Most egy 1000 pontos mozgásnál 50-100 ponttal nem megy el a célárig az vsz belefér bőven.
Pontosan idézve "
"Le kellene mennie 10.314 környékére és onnan felmehetne a 161.8%-os fibóig 11.312-ig."
Most a 10314 helyett a 10400 környéki prompt vagy 10350 környéki határidő nagyon közeli.
11312 környékig felnézést én el tudnék képzelni egy 800-as visszateszt után.
Hát kíváncsi vagyok így lesz e. :)
Még talán 10.950-ig is elmehetne a iii. hullám.
----------------------------------------
10.947.ig ment onnan short szűk stoppal.
Most long van, 3 hír (Trump, Brexit, Renzi) összesen 30 órára rengette meg a piacokat. Ilyenkor shortolni nem nagyon bölcs dolog, de ti tudjátok.
Átugrotta a nem tudom hány ezerszer az év során tesztelt 800 -as sztorit. Réssel.
Most kezd izgalmas lenni az év végi záróár. Benne lehet egy olyan forgatókönyv ezzel vsz, hogy max visszateszteli részben betölti ezt a rést , és tovább fel. Ez a két jegybanki sztori még amiben ez benne van visszateszt gyorsan, vagy akár egy rendesebb zakó.
Kérdés, hogy lefelé is ilyen erős támasz lesz e ez mint volt ellenállás felfelé. Következő napokban kiderül.
Pontosabban év első ker napján mikor beszakadt réssel 800 környékről azt augusztusban tudta betölteni azóta kínlódott ezzel a szinttel . Párszor megnézte és lefordult.
a sok kisbüfinek akinek nincs több10ezer € a kerszámlán...
de azok meg máshogy is játszanak mint Te
kapkodnak és vagy a kapzsiság vagy a félelem vezérli a kezüket
nekik fájnak ezek a kiszámíthatatlan mozgások
de aki bírja tőkével és türelemmel az még kereshet is rajta... mit a nagyok ;-)
Majd ráfogják az okosok, hogy ez jó hír, mert tovább folytatja a kötvényvásárlást az EKB... :D
ez így szokott lenni ;-)
ilyenkor nem számít semmi...
"arra megy amerre a legjobban fáj"